Palut'tan Konyasporlu oyuncularla ilgili açıklama!

Palut iddialara cevap verdi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konyasporlu Adil Demirbağ'ın transferin oyuncudan dolayı olmadığı belirtirken, Guilheme ve Endri ile ilgili olarak, " Biri Konyaspor'un sözleşmeli oyuncusu diğeri ise gündeme hiç gelmedi" diye konuştu.
Palut'tan Konyasporlu oyuncularla ilgili açıklama!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan transfer sözleri. Geçtiğimiz sezon başında Konyaspor'da görev aldıktan sonra yollar ayrılan ve yeni sezon öncesinde Çaykur Rizespor ile anlaşan İlhan Palut, takımının gündemi ile ilgili açıklamalar yaptı. Başarılı Teknik Adam, transferi iptal olan Adil Demirbağ ve eski öğrencileri Guilherme Sitya ve Endri Çekici ile alakalı transfer sorusunu cevapladı.

guilherme.jpg

"GÜNDEMİMİZDE HİÇ OLMADILAR"
Palut, Adil Demirbağ transferinin iptal olmasıyla ilgili olarak, "Adil Demirbağ benim eski oyuncum, kulübümüz bir girişimde bulundu ama kendisi bana Avrupa'ya gitmek istiyorum dedi, son dakika bu gelişmesi ardından transferi olmadı" diye konuştu. İlhan Palut basında isimleri geçen Çekici ve Guilherme için, "Konyaspor'dan Guilherme ve Endri isimleri gündemimizde hiç olmadı" diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :