Panorama! Konyaspor haftayı nasıl bitirdi?

7. haftanın perdesi Kayseri'de kapandı. Kayserispor sahasında Başakşehir ile karşılaştı. Mücadele 0-0 sona erdi. Anadolu Kartalı evinde Beşiktaş'a 2-0 yenildi. Konyaspor geride kalan maçların ardından 9 puan ile 11. sırada yer alıyor.
Panorama! Konyaspor haftayı nasıl bitirdi?

7. haftanın perdesi Kayseri'de kapandı. Kayserispor sahasında Başakşehir ile karşılaştı. Mücadele 0-0 sona erdi. Başakşehir'de puan kaybı devam etti. Geride kalan haftada ligde toplam 28 gol atıldı, 8 takım 3 puan ile sahadan ayrılmayı başardı. Haftanın en dikkat heyecanlı maçları İstanbul ve Adana'da oynandı. Fenerbahçe- Çaykur Rizespor'u 5-0, Adana Demirspor Alanyaspor'u 4-0 geçti.

f7xn-dyxqaeivhf.jpg

KONYASPOR'DA YÜZLER ASIK
Konyaspor ise sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenilerek 3 puan hasretine devam etti. Aleksandar Stanojevic'in öğrencileri rakibine 1 isabetli şut çektirmesine karşın sahadan 2 gol yiyerek ayrıldı. Uğurcan Yazğılı kendi kalesine gol attı. Son 3 haftada sadece 1 puan çıkartabilen Konyaspor, geride kalan 6 hafta sonrasında ligde topladığı 9 puan ile 11.sırada yer alıyor. Konyaspor'da yüzler asık.

panorama.png

FENERBAHÇE DOLU DİZGİN!
Süper Lig'de üst sıraları ilgilendiren mücadelelerde Fenerbahçe, Galatasaray, Adana Demirspor ve Beşiktaş puan kaybetmedi. Fenerbahçe 7'de 7 yaparak dolu dizgin devam ediyor. Alt sıralarda ise Samsunspor, İstanbulspor, Pendikspor ve Başakşehir puan kaybetti. Konyaspor gelecek haftada 8. hafta mücadelesinde Hatayspor'un konuğu olacak Pazar günkü maç 19:00'da.

 Muhabir
Etiketler :