Panter Sehic!

Arabamcom Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic, Comparisonator verilerine göre gol beklentisine rağmen ligde en az gol yiyen kaleciler listesinde.
Panter Sehic!

Konyaspor’un 3 yıl önce Erzurumspor’dan kadrosuna kattığı İbrahim Sehic geride kalan yıllarda önce camiasının sevgisini kazandı, ardından yeşil beyazlıların kaptanlığına kadar yükseldi. Bosnalı eldiven Comparisonator’dan alınan verilere göre, 29.86 gol beklentisine rağmen 22 gol kalesinde gördü. Ligin en az gol yiyen 3. kalecisi Sehic’in sakat olduğu dönemde yeşil beyazlılar 7 gole engel olamadı .

SEHİC’SİZ OLMUYOR
Ligde Alanyaspor maçında sakatlanan İbrahim Sehic, Sivasspor, Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında kaleyi mevkidaşı Erhan Erentürk’e bıraktı. Bosnalı file bekçi kalede olmadığı bu 3 maçta Konyaspor 7 gol yerken, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK’ya penaltılarda elendi. 34 yaşındaki oyuncu formasını ligin 20. Haftasında oynadığı MKE Ankaragücü maçında Erentürk’ten devir aldı.

İLK SIRADA MUSLERA
Galatasaray’ın Urugaylı emektarı Fernando Muslera kalesinde 25.57 gol beklentisi gördü ve 17 gole engel olamadı. İkinci sırada Başakşehir’in kalecisi Volkan Babacan var. Babacan 26.19 gol beklentisine 21 gol ile cevap verdi. Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir listede en çok kalesinde gol bekleyen kaleci oldu. Özbir 37.94 gol beklentisi, 22 gol kalesinde gördü. Dördüncü sırada Mert Günok var.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :