Pelkas'tan şampiyonluk yorumu

Fenerbahçeli Dimitris Pelkas, "Şampiyon olacaksak sahada her şeyimizi vermeliyiz" dedi. Yunan basınına konuşan 27 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de çok sıcak karşılandığını ifade etti.
Pelkas'tan şampiyonluk yorumu

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimtris Pelkas, ülke basınına önemli açıklamalar yaptı.

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Pelkas, "Beşiktaş'ı takibimizi sürdürüyoruz. Son dönemde istemediğimiz sonuçlar almıştık ama toparlanmaya başladık. Şampiyon olacaksak, sahada her şeyimizi vermeliyiz." dedi.

İstanbul'a geldiği ilk andan itibaren çok sıcak bir şekilde karşılandığını söyleyen 27 yaşındaki futbolcu, "Buradaki insanlar, Yunan halkına çok benziyor. Bu yüzden adaptasyon sürecim kolay oldu. 1 ay önce takımımın galibiyet golünü attım ve televizyonda sirtaki oynandı. Futbol sayesinde iki ülke arasında böyle güzel anların yaşanmasını sağlamak beni mutlu ediyor." ifadesini kullandı.

Koronavirüs konusunda Türkiye'de önlemlerin üst seviyede olduğunu hatırlatan Pelkas, "Bir futbolcu olarak politikayla ilgilenmiyorum. Benim amacım dünyaya eğlence sunmak. Son dönemde bu konuda Türkiye'de birçok önlem alındı, biz de önlemlere uyarak yolumuza devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Sezon başında PAOK'tan transfer edilen Pelkas, 25 lig maçında 5 kez fileleri sarstı, 7 de gol pası verdi.