PFDK ceza yağdırdı, Konyaspor'a verilen ceza!

PFDK'dan Konyaspor'a ceza. Yeşil beyazlılar Antalyaspor maçı sonrası disiplin kuruluna sevk edilirken, 168 bin TL ceza aldı. Ayrıca bazı bölümlerde elektronik biletlerde blok kararı çıktı.
PFDK ceza yağdırdı, Konyaspor'a verilen ceza!

PFDK'dan Konyaspor'a ceza. Yeşil beyazlılar Antalyaspor maçı sonrası disiplin kuruluna sevk edilirken, 168 bin TL ceza aldı. İşte o açıklama

"TÜMOSAN KONYASPOR Kulübünün, 18.08.2023 tarihinde oynanan BİTEXEN ANTALYASPOR-TÜMOSAN KONYASPOR Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 168.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada TÜMOSAN KONYASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY MİSAFİR 2. KAT TRİBÜNÜ A2 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine"

Ev sahibi Antalyaspor'a ise bazı bölümlerde bilet kartlarının bloklanmasına karar verildi.

sevk.jpg

 Muhabir
Etiketler :