PFDK'dan başkanlara ceza!

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a A Spor televizyonundaki ve Yüksek Divan Kurulu'ndaki açıklamaları nedeniyle, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a da Fenerbahçe maçın sonrası açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verdi.
PFDK'dan başkanlara ceza!

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a A Spor televizyonundaki ve Yüksek Divan Kurulu'ndaki açıklamaları nedeniyle, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a da Fenerbahçe maçın sonrası açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verdi.PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a açıklamaları nedeniyle hak mahrumiyeti ve para cezası verdi.

PFDK'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı,

""FENERBAHÇE A.Ş. başkanı YILDIRIM ALİ KOÇ’un, 03.11.2023 tarihinde bir TV programında ve 05.11.2023 tarihinde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmalarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi ve Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamaları nedeniyle 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 210.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,TRABZONSPOR A.Ş.’nin, Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

TRABZONSPOR A.Ş. başkanı ERTUĞRUL DOĞAN’ın, Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. ve 38/2. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına" denildi.