iPhone 16 Pro kamera detayları sızdı!

iPhone 16 Pro kamera detayları bir süredir insanlar arasında konuşuluyor. Digital Chat Station tarafından yapılan sızıntıya göre iPhone 16 Pro kamera tarafında oldukça güçlü bir cihaz olacak.
iPhone 16 Pro kamera detayları sızdı!

iPhone 16 Pro kamera detayları bir süredir insanlar arasında konuşuluyor. Apple uzunca bir süredir iPhone’larında kaliteli kameralar kullanıyordu.

Digital Chat Station tarafından yapılan sızıntıya göre iPhone 16 Pro kamera tarafında oldukça güçlü bir cihaz olacak. Sızıntılara göre akıllı telefon 1/1.14 inç ana kamera ve periskop telefoto lense sahip olacak.

Bundan önceki sızıntılardan MacRumors tarafından yapılan sızıntıda iPhone 16 ve iPhone 16 Pro’nun önceki nesil olan iPhone 15 ve iPhone 15 Pro ile aynı tasarıma sahip olacağı görülüyor. Arkada benzer bir kamera tasarımı, önde dinamik ada. Ancak sızıntılara göre Apple, aksiyon düğmesini büyütecek.

iPhone 16’dan önceki nesil: iPhone 15

iPhone 15, 6.1 inçlik 1170×2556 (FHD+) çözünürlükte bir ekran ile birlikte geliyor. Bu ekran 60 hz ekran yenileme hızına sahip. Ekran paneli tarafında OLED bir panel tercih edilirken bu panel Corning Ceramic Shield Glass ile korunuyor.

Kaynak:AA