Pizzada yeni adres: Pizza Lab

İtalyan usulü pizzada ve taze kumpir lezzetinde Konya’da hizmet veren Pizza Lab, farklı çeşitleri ve özel lezzetleriyle ilgi odağı haline geldi. Kısa zaman önce hizmete girmelerine rağmen yüzde 100 müşteri memnuniyeti yakaladıklarını söyleyen Pizza Lab Ustası Utku Yavuzcan, “Herkesi lezzetlerimizi tatmaya bekliyoruz” dedi.
Pizzada yeni adres: Pizza Lab

Pizza Lab, 26 çeşit pizzasıyla ve birbirinden özel soslarıyla damak çatlatılıyor. 2022 yılının son çeyreğinde hizmete giren Pizza Lab, hem pizza hem de kumpir alanında müşterilerini memnun ediyor. Pizza Lab ustası Utku Yavuzcan, ‘Pizzalarımızı, İtalyan pizzasının püf noktalarıyla ve özenle yapıyoruz. Kumpirlerimizi de en taze ve en lezzetli şekilde sunuyoruz. Ürünlerimiz Konya halkı tarafından yüzde 100 memnuniyetle karşılanıyor’ ifadelerini kullandı.

1-utku-yavuzcan.jpg

26 ÇEŞİT PİZZA

Kısa zamanda güzel işler başardıklarının altını çizen Pizza Lab Ustası Utku Yavuzcan, girişimci işadamları Mehmet Akif Gürkez ve Selman Avcı’nın önderliğinde Pizza Lab firmasının kurulduğunu söyledi. Ağustos ayında Pizza Lab’ın dükkânının Ağustos ayında tutulduğunu ve sürecin o zaman başladığını dile getiren Utku Yavuzcan, “24 Eylül 2022 tarihiyle de tam faaliyete başladık. Pizza ve kumpir üzerine üretim yapıyoruz. Ağırlık olarak pizza üzerine çalışıyoruz. İtalyan usulü 26 çeşit pizzayla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Tabi çeşit arttırılıp azaltılabilir ama biz menüye her kitlenin yiyebileceği pizzalara koymaya çalıştık. Kumpirde de 3 çeşit kumpirle hizmet veriyoruz; karışık, sade, sebzeli. Yan ürünler olarak kızartmalarımız da bulunuyor. Patates ve soğan halkası gerek pizzanın yanında gerekse menü şeklinde de hizmet veriyoruz” dedi.

1.jpg

‘SPESİYAL PİZZAMIZ; EKSTRA HOT LAB

Spesiyal pizzalarının da bulunduğunu söyleyen Utku Yavuzcan, “Pizza Lab’ın kendine özgü özel bir pizzası var. Ekstra Hot Lab dediğimiz tamamen bize özel. İçerisinde acı olması ve soğan birleşimiyle ve kekik baharatıyla muhteşem bir tat. Özel bir sosumuz var marina edip yapıyoruz, soğan, acı ve kekikten oluşuyor. Pizza fırından çıktığı gibi o egzotik kokuyu duyuyorsunuz ve mükemmel bir tat. Her gelen müşterimize mutlaka yemesi için öneririz” açıklamalarında bulundu.

2.jpg

‘İTALYAN USULÜ PİZZANIN PÜF NOKTALARI VAR’

İtalyan usulü pizzanın püf noktalarının olduğunun da aktaran Utku Yavuzcan, “İtalyan usulü pizza yaptığımız için en önem verdiğimiz şeyler hamurun elde açılmasıdır. Ayrıca malzeme kalitesini de ön planda tutuyoruz. Hem hijyene hem de lezzete çok önem veriyoruz. Pizzamızı yiyen bir daha geliyorsa biz bu işi başarıyoruz demektir” ifadelerini kullandı.

3.jpg

‘YÜZDE 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’

Müşterilerinden gayet olumlu ve güzel sonuçlar aldıklarından bahseden Utku Yavuzcan, “Açılalı kısa bir zaman olmasına rağmen hiç olumsuz bir yorum almadık. Memnuniyet bizim için önemli noktalardan biri. Müşterilerimize yüzde 100 memnuniyet sağlıyoruz. Paket serviste yoğunluktan dolayı bazı aksaklıklar olabiliyor, onu da telafi ediyoruz. Pizza yerinde ve sıcak şekilde yenmesi gereken bir yemek olduğu için pakete girdiğinde soğuyabiliyor ama bu sorunu da elimizden geldiği kadar minimize edip o sorunu da çözmeye çalışıyoruz. Patates kızartmamız için de özel bir baharatımız var. 13 çeşit baharattan oluşan bu karışımımız patatesin lezzetine lezzet katıyor. Ama tabi ki de sade isteyenler için baharatsız seçeneğimiz de var. İşletmemiz, Novaland AVM karşısında Alsancak Prime AVM’de bulunuyor. Bütün Konya halkını bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

• HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

6.jpg

5.jpg

7.jpg

9.jpg

Etiketler :