Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun gözü kulağı Konyaspor'da! Sebebi ise...

Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi Suudi ekibi Al Nassr olurken, 37 yaşındaki oyuncunun bu tercihi tüm dünyada çokça konuşulmuştu. Yeni sezonda Arabistan ekibinde top koşturacak olan yıldız oyuncu Konyaspor'da gelecek haberi bekliyor. Ronaldo'nun Konyaspor ile ilgisi ne? İşte detaylar...
Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun gözü kulağı Konyaspor'da! Sebebi ise...

Suudi ekibi Al Nassr'a transfer olan ve bu kararıyla gündeme bomba gibi düşen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun bu tercihi konuşulmaya devam ediyor.

37 yaşındaki yıldız oyuncu yıllık 75 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olurken, iş birliği ve sponsorlarla birlikte yılda 200 milyon Euro gibi astronomik bir rakam kazanması bekleniyor.

LİSANSI ÇIKARILAMIYOR

Öte yandan bu transfer resmi olarak açıklanmış olsa da Portekizli yıldız halen resmi olarak Al Nassr kulübünün oyuncu değil çünkü lisansı çıkarılamıyor.

"BOŞ YER YOK"

Yabancı kontenjanı dolu olan Al Nassr kulübünde bir oyuncunun takımdan gönderilerek yer açılması beklenirken, konuyla alakalı konuşan bir kulüp yetkilisi "Al Nassr, Ronaldo için henüz lisans çıkaramadı. Çünkü yabancı bir oyuncu için boş yer yok. Yabancı oyunculardan birinin satışıyla ilgili müzakereler sürüyor. Henüz son aşamaya girilmedi" ifadelerini kullanmıştı.

cristiano-ronaldo-2.webp

GÖZÜ KULAĞI KONYASPOR'DA

Bu ismin ise gözden çıkarılan isimlerden birisi olan Özbek oyuncu Jaloliddin Masharipov. 29 yaşındaki oyuncunun takımdan gönderilmesi beklenirken, bu oyuncu için Suudi kulübüyle görüşme halinde olan takımlardan biri de Konyaspor.

ANLAŞMA SAĞLANIRSA LİSANSI ÇIKACAK

İki taraf arasında anlaşma sağlanması halinde Masharipov Konyaspor'un yolunu tutarken, Ronaldo'nun lisansı çıkarılabilecek.

masharipov.webp

Etiketler :