Pozuelo Konyaspor günlerini unuttu!

Yeşil beyazlı taraftarların gelecek sezon takımlarında görmek istedikleri Alejandro Pozuelo, sözleşmesinin bitmesinin ardından Anadolu Kartalı ile yeni kontrat konusunda anlaşmaya varamadı. Pozuelo önceki gün Konyaspor formalı fotoğrafını sosyal medya hesabından kaldırdı.
Pozuelo Konyaspor günlerini unuttu!

Konyaspor’a ara transfer döneminde katılan ve kısa sürede performansıyla yeşil beyazlıların takdirini toplayan Alejandro Pozuelo sözleşmesinin bitmesinin ardından tatile çıktı. Oyuncu için Konyaspor’un istekli olduğu biliniyor ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerde ileri bir adım atılamadı. Pozeulo kariyeri ile ilgili AS Gazetesi’ne konuşurken, menajeriyle plan yaptıklarını belirtmişti.

pozuelo-taraftari-sasirtti.png

STADYUM FOTOĞRAFINI KALDIRDI
Diğer yandan Pozeulo’dan taraftarı kızdıracak bir hamle geldi. Oyuncu sosyal medya hesabından daha önce Konyaspor ile çekindiği fotoğrafı kaldırdı ve sadece ABD’de takımının fotoğraflarını bıraktı. Pozuelo'nun hesabında Konyaspor Stadyumu'nda transfer sonrası çekindiği fotoğrafı yer alıyordu. Oyuncu ile anlaşma yolu bulunmazken, İspanyol orta sahanın bu hamlesi taraftarın tepkisini çekti.

 Muhabir
Etiketler :