PSG, Mourinho için teklif hazırlığında

Paris Saint-Germain, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho'ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
PSG, Mourinho için teklif hazırlığında

Paris Saint-Germain, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho'ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Mauricio Pochettino, Paris Saint-Germain'i bir Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna daha taşımış olsa da Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü gelmeyen kupa kulüpteki sonunu getirebilir.

PSG, Devler Ligi'nde Real Madrid'e son 16 turunun ikinci ayağında 20 dakikalık oyunla diz çöktü ve sorular Arjantinli teknik adamın Parc des Princes'teki geleceği üzerine oldu.

Avrupa basını Fransız ekibinin yeni bir yapılanma içinde olduğunu duyurdu. Telegraph'a göre PSG, Jose Mourinho'ya teklif götürmeye hazırlanıyor. talkSPORT ise Paris ekibinin teknik direktör adayları arasındaki en güçlü ismin Portekizli çalıştırıcı olduğunu yazdı.

- Luis Campos devrede

Haberde, Galatasaray'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'de sportif direktörlüğüe başlayan Luis Campos'un Mourinho'yu istediği belirtildi. Eski Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, 2022-23 sezonu için tercih edilen adaydı, ancak PSG'nin teklifini reddettiği bildirildi. Adaylar arasında Christophe Galtier ve Marcelo Gallardo da bulunuyor. 59 yaşındaki teknik adam için çıkan bu haberlere İtalya'dan yanıt geldi. Sky Italia; "Mourinho bu yaz Roma'dan kesinlikle ayrılmayacak."

Kariyerinde 2'şer Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunan Roma'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, kupa koleksiyonuna son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni de ekledi. (Spor Servisi)