Putin'den Erdoğan'a övgü: "Güçlü ve sağlam bir lider"

Rusya Devlet Başkanı Putin yaptığı açıklamada "Nükleer silah var olduğu sürece onu her zaman kullanma tehlikesi var" ifadesini kullandı. Türkiye ile ilgili çarpıcı mesajlar da veren Putin, “Başkan Erdoğan güçlü bir lider, Türkiye güvenilir bir partner” dedi.
Putin'den Erdoğan'a övgü: "Güçlü ve sağlam bir lider"

Rusya Devlet Başkanı Putin yaptığı açıklamada "Nükleer silah var olduğu sürece onu her zaman kullanma tehlikesi var" ifadesini kullandı.

PUTIN DAHA ÖNCE NELER SÖYLEMİŞTİ?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Batı ülkemizi yok etmek istiyor." diyerek kısmi askeri seferberlik ilan edildiğini duyurdu. Batı'ya nükleer silah imasında da bulunan Putin, "Toprak bütünlüğümüzü korumak için her türlü silahı kullanırız. Bu bir blöf değil." diyerek ciddiyetini ortaya koydu.,

Putin'in açıklamalarına tepki gösteren ABD Başkanı Joe Biden, "Kimse Rusya'yı tehdit etmiyor. Savaşın bitmesini istiyoruz." dedi. NATO'dan yapılan açıklamada ise;Putin, nükleer bir savaşı kazanamaz. Stratejik bir hata yapıyor." denildi.

FLAŞ TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Türkiye ile ilgili çarpıcı mesajlar da veren Putin, "Başkan Erdoğan güçlü bir lider, Türkiye güvenilir bir partner" dedi.

Etiketler :