R10 Blog Nedir?

R10 Blog Nedir?
R10 Blog Nedir?

R10.net, Türkiye’nin en geniş kapsamlı içeriklere sahip webmaster platformudur. R10 blog bu platformun bir parçasıdır ve yazılım, sosyal medya, teknoloji, otomobil gibi birçok alanda bilgi paylaşım sayfasıdır.

Coşkun Çetin isimli şahıs tarafından kurulmuştur. R10.net, dijital dünyaya ile ilgili birçok bilginin paylaşıldığı, bu alanda yer alan kişilerin buluşabildiği bilgi platformu olarak hizmet veriyor. Farklı alanlarda çalışmalar yapan web kullanıcılarının aradıkları bilgilere kısa sürede, kaliteli bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor.

R10 Ne Zaman Kim Tarafından Kuruldu?

R10.net webmaster platformu, 2005 yılında kurulmuş ve Türkiye’nin en büyük platformlarından birisi olmuştur. R10.net platformunun sahibi Coşkun Çetin platform üzerinden daha kaliteli ve detaylı hizmetler sunabilmek için blog kısmının kurulumunu gerçekleştirmiştir. Blog kısmının kurulumu, 12 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Bu tarihten itibaren, blog hizmeti veriliyor ve üye olan kullanıcılar, paylaşımlar yaparak farklı kişilerle bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

R10 Blog Üyelik Hesabı Açma

R10.net platformunda sürekli büyüyen R10 blog kısmında yer alabilmek için üyelik hesabını hemen açabiliyorsunuz. Üyelik hesabı oluşturma işlemleri tamamen ücretsizdir. Blog kısmında kayıt ol bölümünü seçenler, sayfada yapılan açıklamaları okuyarak üyelik işlem adımlarını yürütebiliyor.

İcloud, gmail veya domain uzantılı mail adresi olanlar, gösterilen bölümü tıklayarak başvuru işlemlerine başlayabiliyor. Üyelik işlem sayfasındaki alanları doldurarak gönder butonuna tıklayanlar, işlem taleplerini iletebiliyor.

R10 Davet Kodu

R10.net platformuna üye olmak isteyenler, davetiye yöntemi ile işlemlerini yapabiliyor. Mevcut üyelerden birisinin göndereceği davetiye kodu ile üye olunabiliyor. Davetiye kodu olmayanlar, kayıt sayfasındaki en üst bölümde yer alan BURADAN yazısını tıklayarak ücretsiz başvuru yapabiliyor.

Adınızı, soyadınızı, mesleğinizi, e-posta adresinizi ve sahip olduğunuz domain adreslerini yazdığınızda site davetiye kodu gönderilecektir. Davetiye kodu talebiniz hemen karşılanıyor ve üyelik işlemlerini oluşturmanız kolaylaştırılıyor. R10.net üyelik hesabı oluşturduğunuzda, güvenli paylaşımların yapılabilmesi için kişisel bilgilerinizin güncel ve doğru olması zorunludur.

R10 Blog Kategorileri

R10 blog sayfasında farklı kategori seçenekleri yer alabiliyor. Tüm kategoriler, web kullanıcılarının ihtiyacı olan eğitici ve bilgilendirici içeriklerden oluşuyor. Blog içerik kategorileri, haber, video, nedir ve ipucu şeklindedir. En çok kullanılan kategorilerden birisi haber bölümüdür.

Bu bölümde, internet, yazılım, donanım, bilim, kripto, mobil uygulamalar, oyun dünyası, otomobil, sosyal medya, uzay, yaşam, yapay zeka ve SEO gibi alanlarda bilgi paylaşımları yapılıyor. Yapılan işlerde karşılaşılan sorunlara çözüm önerilerinin paylaşıldığı kategori ise ipucu bölümüdür. Nedir kategorisinde de bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi için bazı konularla ilgili güncel bilgiler paylaşılıyor.

R10 Blog Üzerinden Para Kazanılır mı?

R10.net platformu, geniş kapsamlı yapısı ile tüm kullanıcılarına para kazanma seçenekleri sunuyor. Forum sayfası üzerinden sunulan hizmetlerden faydalananlar para kazanmaya başlayabiliyor.

Blog sayfasında teknoloji haberleri paylaşımları yapıldığı için üye olanlar kendi geliştirmiş oldukları uygulamaları satışa sunabiliyor ya da çeşitli konularda eğitim hizmetleri verebiliyor. Alım satım işlemleri yapılabildiği için üye hesabı oluşturanlar, gelir elde etme imkanlarına da sahip olabiliyor.

R10.Net Forum

R10.net blog ve forum bölümlerinde teknoloji haberleri ile ilgili aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Forum bölümünde, Google ve arama motorları, SEO hizmetleri, içerik hizmetleri, sosyal medya, e-ticaret, para kazanma iş fikirleri, kripto para gibi çok farklı kategoriler altında alt kategoriler oluşturularak bilgi paylaşımları yapılabiliyor.

Blog hizmeti verilmeye başlandığı günden sonra webmaster platformu Türkiye’de insanların birçok konuda daha iyi bilgilenmesini sağlıyor. R10.net blog bölümü hizmetlerinden üyelik hesabı oluşturularak faydalanılması, tüm içeriklerin güvenilir ve kaliteli olmasını sağlıyor.