Rakibin güçlü yanı, Konyaspor'un kozu!

Konyaspor Süper Lig 15. haftada sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Konuk ekip geride kalan 14 maçta en çok maç başlangıçlarında skor elde ederken, Anadolu Kartalı en az maç başlangıçlarında kalesinde gol gördü. Konyaspor ise ikinci yarı açılıyor.
Rakibin güçlü yanı, Konyaspor'un kozu!

TÜMOSAN Konyaspor Trendyol Süper Lig 15. haftada sahasında EMS Yapı Sivasspor’u konuk edecek. 3 puanın puan sıralamasındaki önemini bilen Teknik Direktör Hakan Keleş, oyuncularına taktik planını anlatıyor. Son haftalarda kötü bir grafik sergileyen Sivas takımı geride kalan 14 maçta en iyi istatistiği olan maça başlama senaryosu ile deplasmanda puan kazanmaya çalışacak. İlk 20 dakikaya dikkat.

KONYASPOR İYİ SAVUNUYOR

Kırmızı beyazlılar ligde attığı 17 golün yarısını ilk 20 dakikada kaydediyor. Maça hızlı başlayan Servet Çetin’in takımı Konya’da bu istatistiğini yerine getirmek isteyecek. Konyaspor ise maç başlangıçlarını iyi geçiriyor. Yeşil beyazlılar ilk 20 dakika sadece 2 gol kalesinde gördü. Anadolu Kartalı kalesinde gördüğü gollerin neredeyse yarısını son 10 dakikada yerken (yüzde 40) gollerini ikinci yarı buluyor.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :