Recep Konuk: Şampiyonluk, Konyaspor’a çok yakıştı

Ziraat Türkiye Kupasını kazanarak Konya’ya büyük bir sevinç yaşatan Atiker Konyaspor'a bir tebrik de AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’tan geldİ
Recep Konuk: Şampiyonluk, Konyaspor’a çok yakıştı

ŞAMPİYONU OLMA GURURUNU ŞEHRİMİZE YAŞATAN KONYASPOR’A TEŞEKKÜR EDERİM

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Atiker Konyaspor’un Başakşehir’i penaltılarda 4-1 yenerek, 55. Türkiye Kupası Şampiyonu olmasını yayınladığı mesajla kutladı.

Konuyla ilgili Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şan’a tebrik telgrafı gönderen Başkan Recep Konuk mesajında; “bundan 4 yıl önce Selçuklu Kartalımız, Eskişehir’den kanatlanıp asli yuvası Süper Lig’e uçmuş ve kısa sürede, önce geçtiğimiz yıl ligi 3’üncü sırada bitirip tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları’nda mücadele etme başarısını sergilemiş ve sonra bu sezon da yine bir ilki başararak 4 sene önce kanatlandığı Eskişehir’e süzülüp, bu sefer Türkiye Kupası’nı pençelerine alıp havalanmasıyla bir kez daha hepimize en büyük gururu yaşatmıştır” ifadelerini kullandı.

 

“KONYASPOR 3 KULVARDA KONYA’MIZIN GURURU OLDU”

55. Türkiye Kupası Şampiyonu olma gururunu şehrimize yaşatan futbolcusundan, teknik heyetine, yönetiminden, taraftarına herkesi kutladığını da ifade eden, Başkan Recep Konuk, mesajında, “Sezon boyunca 3 kulvarda verdikleri yürekli mücadeleleriyle Konya’nın gururu olan ve emeklerinin, alın terlerinin karşılığını kupa şampiyonluğuyla alan futbolcu kardeşlerime, beyefendi kişiliğinin yanı sıra iş ahlakı ve çalışma disiplini ile 24 gençten takım gibi takım meydana getiren değerli hocamız Aykut Kocaman ve teknik heyetimize, Konya’mızda futbolu öne çıkaran Türkiye’de ise Konyaspor’un farkını ortaya koyan, başta Başkan Ahmet Şan olmak üzere kulüp yönetimimize, son 3 yılda Türk futboluna tribündeki coşkularıyla damga vuran ve Konya’daki coşkuyu Eskişehir’e taşıyarak takımımıza Konya’daki atmosferi yaşatan taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

Şampiyonluk bu takıma yakışırdı ve bu kupa bu kulübe çok yakıştı. Bizlere bu gurur ve mutluluğu yaşatan herkesi, futbolcularımızı, teknik heyetimizi, yönetimimizi, başarı için tek yürek olan idarecilerimizi ve taraftarlarımızı tekraren kutluyor, bu şampiyonluğun daha büyük başarılar için başlangıç olmasını temenni ediyorum” dedi.