Recep Uçar’dan Konyaspor maçı öncesi samimi sözler
Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Recep Uçar, hafta sonu oynanacak Konyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Yaklaşık bir ay önce Konyaspor’daki görevinden ayrılan tecrübeli teknik adam, Karadeniz ekibiyle 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Recep Uçar, eski takımıyla karşılaşacak olmasının kendisi adına özel bir durum olduğunu dile getirerek: “İlk rakibimizin Konyaspor olması hoş bir tesadüf. Konyaspor’a bir yıl hizmet ettim. Benim için hizmet ettiğim her kulüp değerlidir. Ekmek yediğim bir kulüp. Canı gönülden başarılar diliyorum. Hafta sonu güzel bir maç olacak” dedi.
“UMARIM HAK EDENİN KAZANDIĞI BİR MAÇ OLUR”
Uçar, artık tüm enerjilerinin Rizespor için sahada en iyi performansı ortaya koymak olacağını vurgulayarak: “Bu imzayla beraber tek hedefimiz Çaykur Rizespor’un iyi bir oyunla iyi bir sonuç alması. Bu arma için oyuncularımla birlikte mücadele edeceğiz. Umarım hak edenin kazandığı, güzel bir oyun olur” ifadelerini kullandı.
Çaykur Rizespor, yeni teknik direktörü Recep Uçar yönetimindeki ilk maçına 6 Aralık Cumartesi günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Konyaspor karşısında çıkacak.

