Reddit logosunu değiştirdi!

2005 yılının Haziran ayında kurulan ve o günden bu yana kullanıcı sayısını sürekli artırarak en popüler sosyal medya platformları arasına giren Reddit, önemli bir değişimle daha karşımıza çıktı.
Reddit logosunu değiştirdi!

2005 yılının Haziran ayında kurulan ve o günden bu yana kullanıcı sayısını sürekli artırarak en popüler sosyal medya platformları arasına giren Reddit, önemli bir değişimle daha karşımıza çıktı. Öyle ki şirket, yeniden markalaşma yoluna gitti.

İşte yeni Reddit logosu…

Karşınızda yeni Reddit logosu ve Snoo

Reddit, bugün büyük bir duyuru yaparak yeniden markalaştığını açıkladı. Bu değişiklikle birlikte sosyal medya platformunun logosu değişmişken, maskot robotu olarak bilinen Snoo da artık üç boyutlu bir görünüme sahip.

reddit-yeni-logo-2.jpg

Reddit, yeniden markalaşma kapsamında Snoo‘yu üç boyutlu hale getirmekle kalmadı, aynı zamanda bir baş parmağı ekledi. Cinsiyeti olmayan bu maskot robot, yeni logoda da göze çarptı. Son olarak şirket, yazı tipinde de bir değişikliğe gitti. “Reddit Display” ve “Reddit Sans” adlı yeni fontlarını tanıtan firma, bu değişikliği logosuna da yansıttı.Şirketler, dönemin trendine uyabilmek için sürekli olarak yeniden markalaşıyor. Bu kapsamda pek çoğu, kullandıkları ikonu üç boyutlu hale getiriyorlar. Bunun son örneği Reddit olmuşken, birkaç ay önce de teknoloji devi Google, Android logosu için benzer bir adım atmıştı. Yakın zamanda Twitter ya da yeni adıyla X, Meta ve Microsoft da değişikliğe gidebilir.

reddit-yeni-logo-1.jpg

Kaynak:Shift Delete