Referandum pankart ve afişleri toplanmaya başladı

Referanduma yönelik propaganda yasağı saat 18.00'dan itibaren yürürlüğe girdi. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı karar gereği pankart ve afişlerin indirilmesine başlandı.

Referandum pankart ve afişleri toplanmaya başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anayasa değişikliği ile ilgili referanduma yönelik propaganda yasağı saat 18.00'dan itibaren yürürlüğe girdi. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı karar gereği pankart ve afişlerin indirilmesine başlandı.

Yasakların başlamasıyla birlikte belediye görevlileri pankart ve  afişleri asıldıkları yerden toplamaya başladı.

Görevliler, sopalara monte edilmiş bıçaklarla afiş ve pankartları tutan ipleri kesip toplarken, daha yüksek yerlerdeki materyallar ise vinçler yardımıyla alındı. Pankart ve afişlerin toplanması işlemleri, gece yarısına kadar devam edecek.

Bakmadan Geçme