RFS Zirai Bağlantı Elemanları Konya Tarım Fuarı'nda
Traktörle tarım makinalarını birbirlerine bağlayan bağlantı elemanları imalatı yaptıklarını ve Konya Tarım Fuarı'nda ürünlerini sergilediklerini dile getiren RFS Zirai Bağlantı Elemanları Şirket Sahiplerinden Ahmet Özeskici, '1974 yılından bu yana köklü sanayi deneyimimizle, 2011 yılında RFS Otomotiv Zirai Bağlantı Elemanları olarak traktör ve tarım makineleri bağlantı pimleri imalatı ve satışına odaklandık' dedi.
Traktörle tarım makinalarını birbirlerine bağlayan bağlantı elemanları imalatı yaptıklarını ve Konya Tarım Fuarı’nda ürünlerini sergilediklerini dile getiren RFS Zirai Bağlantı Elemanları Şirket Sahiplerinden Ahmet Özeskici, “1974 yılından bu yana köklü sanayi deneyimimizle, 2011 yılında RFS Otomotiv Zirai Bağlantı Elemanları olarak traktör ve tarım makineleri bağlantı pimleri imalatı ve satışına odaklandık. Ana müşterilerimiz tarım makinası imalatçıları, toptancılar ve ihracattır. Yurt dışına direkt ve dolaylı olarak satışlarımız bulunmaktadır. Dolaylı olarak 21 ülkeye ürünümüz gidiyor. Konya Tarım Fuarı'nda yer aldık. 4. holde, 411 numaralı stantta hizmet veriyoruz. Beklediğimiz yoğunluk mevcut. İlgi alaka da gayet güzel. Daha iyi olmasını temenni ediyoruz” dedi.
‘TARIM SEKTÖRÜ VARLIĞINI HEP SÜRDÜRECEKTİR’
Ahmet Özeskici, “İnsanoğlu var olduğu müddetçe tarım sektörü de var olacaktır. Belki gezmeyeceğiz, tatile gitmeyeceğiz ama çok çalışacağız. Her sektörde olduğu gibi tarımda da iniş çıkış süreçleri olabiliyor. Bu hayatın temel zorunluluğudur. Bu doğrultuda bizler sebebini işlemeye devam edeceğiz. Bugün belki ülke olarak dar boğaza girmiş olabiliriz ama her şeye rağmen umutluyuz. Allah var, umut var. Umut var, ekmek var” diyerek sözlerini noktaladı.
HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ
Bakmadan Geçme