Ribat Aşevi'nde kurban hazırlıkları tamamlandı

Kurban organizasyonuna hazır olan Ribat Eğitim Vakfı bünyesinde yer alan Ribat Aşevi'nde de hazırlıklar tamamlandı.
Ribat Aşevi'nde kurban  hazırlıkları tamamlandı

Kurban organizasyonuna hazır olan Ribat Eğitim Vakfı bünyesinde yer alan Ribat Aşevi'nde de hazırlıklar tamamlandı.  Ribat Eğitim Vakfı, kurban fiyatlarını açıkladı. Yurt içi kurban hisse bedeli bin 800 TL yurt dışı kurban hisse bedeli ise 750 TL olarak belirlendi. 3 kıta 39 ülkede mazlum coğrafyalarda gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetleri ve kalıcı projelerle dualar alan vakıf yine yıllardır ihtiyaç sahibi, yatalak, kimsesiz, yetim ve öksüz kişilere ulaşarak yurt içi yardım faaliyetlerine  devam ediyor.

‘KURBAN BİZLERE SUNULAN EŞSİZ BİR FIRSATTIR’

Ribat Aşevi Müdürü Ali Sakman, “Rabbimize sadakatimizin simgesi, Hz. İbrahim’in fedakârlığının hatırası olan kurban ibadeti ve sonrasındaki bayram hayırlara ve iyiliğe vesile olmak için bizlere sunulan eşsiz bir fırsattır. Rabbimize binler kez hamd ediyoruz. Tekrar kavuşmayı nasip etti.

Bu vesile ile hayırseverlerimiz  ve gönüllülerimizle birlikte Konyamız başta olmak üzere mazlum coğrafyalarda, Kurban Organizasyonlarımızla paylaşmanın ve kardeşliğin hazzını; ümmet olmanın şuurunu  bir kez daha yaşayacağız. Kardeşlerimiz kurban bağışlarını aşevimize gelerek ya da  İnsani Yardım Merkezimizi bizzat ziyaret ederek, banka hesap numaralarımıza HAVALE/EFT yaparak  ya da  bağışlarını 'www.ribatinsaniyardim.org' dan online bağış üzerinden de gerçekleştirebilirler” dedi.