Ribat Eğitim Vakfı kurbanla paylaştı

Kurulduğu günden bu zamana yapmış olduğu yardım faaliyetleri ile yetimin, kimsesizin duasını alan Ribat Eğitim Vakfı, bu Kurbanda da mazlumun yanında olarak onları yalnız bırakmadı.
Ribat Eğitim Vakfı   kurbanla paylaştı

Kurulduğu günden bu zamana yapmış olduğu yardım faaliyetleri ile yetimin, kimsesizin duasını alan Ribat Eğitim Vakfı, bu Kurbanda da mazlumun yanında olarak onları yalnız bırakmadı. Yurt içi hisse sahiplerinin emanetleri olan kurbanları keserek yine bağışları kabul eden Ribat, yurt içi çalışmaları olarak bağışçıların et, kelle, deri ve sakatat bağışlarını da kabul etti. Ribat Aşevinde derileri de kabul eden Ribat, çalışmalarına bayram süresince  devam etti. Kurbanla beraber ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı yaptı.

‘BAĞIŞÇILARIMIZIN EMANETLERİNİ YERİNE GETİRDİK’

Ribat Aşevi Müdürü Ali Sakman, “Rabbimize sadakatimizin simgesi, Hz. İbrahim’in fedakârlığının hatırası Kurban ile yine hayırlara ve iyiliğe vesile olmak için bizlere sunulan eşsiz bir fırsatı değerlendirdik. Bağışçılarımızın emanetlerini yerine getirdik. Elhamdülillah bu vesile ile hayırseverlerimiz ve gönüllülerimizle birlikte Konyamız'da Kurbanla paylaşmanın ve kardeşliğin hazzını; ümmet olmanın şuurunu bir kez daha yaşadık. Kurbanda da birlikte sevinçler yaşadığımız 2021 Kurban faaliyetlerimiz ile yine sene boyunca yetim, kimsesiz ve ihtiyaçlı ailelere ulaşacağız. Sönmeyen ocağınız olan aşevimizde yine yemekler pişecek mazluma aş olacak iyilikleriniz. Bizlere et,  deri ve sakatatlarını ulaştıran tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim nice bayramlara bizlere ulaştırsın. Yine mazlumun umudu yetimin saçını okşayan eli olalım” dedi.