Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Fenerbahçe-Galatasaray maçı açıklaması

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Fenerbahçe-Galatasaray maçı açıklaması

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"FENERBAHÇE ESKİNİN UZAĞINDA"

"Fenerbahçe ilk 7-8 haftanın çok uzağında. Bunu hem fiziksel hem psikolojik olarak söylüyorum. Fenerbahçe'nin şampiyonluk kadrosunda yer alabilecek 14 oyuncusu var, 15 demiyorum."

"SAKİN KALAN ŞAMPİYON OLUR"

"Adana Demirspor maçında Fenerbahçe'yi beğendim ama Trabzonspor maçında ve bugün hiç beğenmedim. Ligin üçte biri bitti. Bundan sonraki bölümde sakin kalan, o formanın büyüklüğünün farkında olan ve şampiyonluk alışkanlığı olan oyuncular öne çıkacak. Bir sıçrarsınız, iki sıçrarsınız..."

"İSMAİL KARTAL ÇOK STRESLİYDİ"

"İsmail Kartal 1. dakikada bile çok stresliydi. 30. hafta başlaması gereken durum 10. hafta başladı. İsmail Kartal bugün 3. golü düşünmedi. Belki King değişikliği ile kontra kovalamış olabilir."

"İrfan Can'ı birkaç maçtır görüyorum, ufak ufak düşüyor. Sağ çizgiyi kilitlendiği zaman fiziki problem yaşıyor. Tadic de fiziki olarak düşüşte. Hareketli kanatlar olmayınca Dzeko da sorun yaşıyor. Maçın oyun şekli Dzeko'nun çok aleyhine gidiyor. Fred'in pres liderliğini çok arıyor Fenerbahçe."

"TADIC HOCAYA YARDIMCI OLDU"

"Fenerbahçe tabii ki rakibinden daha önde ve etkili oynadı ama çok erken strese düştüler. Teknik direktöre ve takımın liderlerine çok iş düşüyor. Tadic bugün hocaya yardımcı oldu. Fenerbahçe'de savunma lideri yok. Galatasaray'da hem Sanchez hem Abdülkerim lider oyuncular."

"FENERBAHÇE'NİN KALBİ EKSİK"

"Fred, Fenerbahçe'nin kalbi. Şu an stent ile oynuyor Fenerbahçe. Fenerbahçe, Fred dönünce yine ritmini bulacaktır. Çünkü Fred bir oyuncu gibi değil, 'çok oyuncu' gibi. Dzeko'yu çok etkiliyor Fred'in yokluğu."

"DERBİDE LİDER BELLİ OLUR"

"Fenerbahçe - Galatasaray maçında ilk devrenin lideri belli olur. O günün akşamı burada oturduğumuzda devrenin liderini değerlendireceğiz."

"TARAFTAR 'EYVAH' DEMEMELİ"

"Fenerbahçe'nin taraftarına bu sene 'Eyvah' dedirtmemesi lazım. Son haftalara girme psikolojisi erken geldi Fenerbahçe'ye, bu olmamalı. Kadıköy'de hiçbir maçı bugünkü gibi bitirmemişti Fenerbahçe."

Kaynak:HABER 7

Etiketler :