Rıza Çalımbay zaman istedi

Bursaspor maçının ardından konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, tam olarak hazır olmadıklarını belirterek, zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay zaman istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atiker Konyaspor'un teknik patronu Rıza Çalımbay, Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Çalımbay yaptığı açıklamada, “Sezon başı olduğu için tüm takımların eksikleri var, herkes transfer yapıyor. Bizim de eksiklerimiz var.  Zamana ihtiyacımız var. Milli takım arasını iyi değerlendirmeliyiz. Sakat oyuncuların iyileşmesi ve yeni transferlerin uyum sürecini bir an önce atlatması açısından çok önemli. Maça çok iyi başladık ve golü de bulduk. Ondan sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve beraberliğe razı olduk. Maçın genelinde oyundaki üstünlük bizdeydi. Herkes görevini yaptı. Defans iyiydi ama yine de eksiklerimiz var. 3 maçta da gol attık, 3 maçta da gol yedik. Eksiklerimizi biliyoruz. Bunları gidermek adına çalışacağız” dedi.

YENİ TRANSFERLER HAZIR DEĞİL

Yeni transferlerden tam olarak yararlanamadıklarını dile getiren tecrübeli antrenör, “Sadece Uğur oynuyor tam olarak. Mehdi’nin yerine transfer istedik, bunu artık yönetim bilir. Dengeyi de gözetmemiz lazımdı. Bu bölgede oynatacağımız isimler var, telafi edebilirdik ama bu oyuncular daha hazır değil. İki ön libero ile oynamak istemiyorum. Bir tanesinin hücumda olmasını istiyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme