Saadet'in medya ayağı TV 5'te FETÖ'cü Hakan Şükür'e methiyeler düzüldü

Saadet Partisi'nin medya ayağı TV 5'te büyük bir skandal imza atıldı. Kanalın sunucusu Mehmet Ali Kayacı, firarivatan haini Hakan Şükür’ü canlı yayın konuğu olarak aldı ve methiyeler düzüp teşekkür etti. FETÖ'cü aklamasıyapılan TV 5'te ise ekranda yer alan ünvan kısmına "Eski Milli Sporcu" ibaresi yazıldı.
Saadet'in medya ayağı TV 5'te FETÖ'cü Hakan Şükür'e methiyeler düzüldü

Seçimlere giderayak Millet İttifakı, iade-i itibar vermeye çalıştığı FETÖ'ye alan açmaya, konuşma hakkı tanımaya devam ediyor. CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği masanın küçük ortağı Saadet Partisi'ne yakın medya kuruluşlarından biri olan TV5 bu kapsamda büyük bir skandal imza attı

Söz konusu kanalda düzenlenen 'Düşünme Vakti' isimli programda sunucu Mehmet Ali Kayacı, FETÖ/PDY firarisi Hakan Şükür'ü canlı yayın konuğu olarak aldı.

Sunucu Mehmet Ali Kayacı, "Eski bir milli futbolcu Hakan Şükür'ü misafir edeceğiz. Kendisi Amerika'da. Türkiye'nin yaşamış olduğu sendromu konuşacağız" şeklinde yaptığı açılıştan sonra FETÖ'cü Hakan Şükür'ü "Hakan Bey hoşgeldiniz ifadeleriyle karşıladı. SUNUCU METHİYELER DÜZDÜ Kayacı, sözlerinin devamında Şükür'e methiyeler düzerek şu ifadeleri kullandı; Ben Oktay Derelioğlu hayranıydım. Siz de tabii ki çok başarılı bir sporcuydunuz. 9 saniyelik bir golle rekor kırdığınızı da hatırlatarak önemli işlere imza attığınız süreci hatırlıyorum. Bu açıdan da sizi böyle anmak önemli diye düşünüyorum.

Saadet'in kanalı TV 5, teşekkür ettiği FETÖ'cü Hakan Şükür'ü aklama girişimine soyunarak ekranda yer alan ünvan kısmını "Eski Milli Sporcu" ibaresini ekledi.

Bu durum toplum vicdanını yaralayan bir yayın olarak kayıtlara geçerken, sosyal medyada Saadet Partisi'ne ve TV 5'e sert tepkiler gösterildi.

TAKVİM

İlgili Haberler
Etiketler :