Sabri'den'de Ramazan'da fix menü yok! Ne yersen onu öde

Konya'da tantuni ve kokoreç üzerine hizmet veren Sabri'den, Ramazan Ayı'nda her yıl olduğu gibi bu sene de alışılmışın dışında hizmet veriyor. Vatandaşın yayında yer aldıklarını ve fix menüye karşı olduklarını söyleyen İşletme Sahibi Sabri Yatağanlı, "İnsanların yemediklerin ürünlerin fiyata yansıtılmasına karşıyız. Ramazan ayında israfın önüne geçmek için ne yersen onu öde sistemiyle hizmet veriyoruz. Çorba, iftariyelik ve suyu da ikram ediyoruz." dedi.
Sabri'den'de Ramazan'da fix menü yok! Ne yersen onu öde

RAMAZAN'DA ALIŞILMIŞ SİSTEM DEVAM EDİYOR

Sabri'den ailesi olarak Ramazan'da sistemlerinin her yıl olduğu gibi bu sene de devam ettiğini vurgulayan Sabri Yatağanlı, "Ramazan ayında sistemimiz yıllardır olduğu gibi bu sene de devam ediyor. Ramazan'da Konya'ya getirdiğimiz bir uygulama, tamamen halkın yanında yer aldığımızı gösteren bir uygulama. Hizmet ederken insanlara hiçbir zaman zorlama yapmak istemeyiz. Eğer Müslümansak hiçbir ürünü israf etmememiz gerekiyor. Ramazan'da maneviyatın bu kadar ön planda olduğu bir ortamda insanlara istemediği bir ara sıcağı, istemediği bir salatayı, yemeyeceği bir tatlıyı, yemese dahi fiyata eklersen o zaman bu maneviyatı yaşayamamış oluruz." dedi.

sabridende-ramazanda-ne-yersen-onu-ode-3.jpg

'FİX MENÜYE KARŞIYIZ'

Sabri Yatağanlı, "Fix menüye, nsanlara dayatmaya karşıyız. Buraya gelenler isterse sadece bir tane çeyrek ekmekle ürün yesin, standart olarak iftariyelik ürünlerini, çorbasını ve suyunu ikram ediyoruz. İkram ettiğimiz çorbayı yedikten sonra doyanlar olduğunda ana yemek yemek istemeyenlere hiçbir satış zorunluluğumuz yok. Eğer çorbayla doyduysa herhangi bir bedel ödemeden işletmemizden ayrılabilir. Çünkü onları zaten ikram ediyoruz. Biz onu tantuninin içine yansıtmıyoruz. İnsanlar işletmemizde şunu çok iyi bilirler. Ürünlerimizin Ramazan öncesi fiyatıyla Ramazan'daki fiyatı asla değişmez. Gelsinler burada istediklerini yesinler. Ramazan'da inanlar istediklerini yiyemeyeceklerse bu işin maneviyatı olmaz." şeklinde konuştu.

sabridende-ramazanda-ne-yersen-onu-ode-1.jpg

'İFTARDAN ÖNCE KAPALIYIZ'

Ramazan ayında iftardan önce kapalı olduklarını belirten Sabri Yatağanlı, "Ramazan'da çalışma saatlerimizi değiştirdik. İftar öncesinde kapalıyız. Hazırlığımız oluyor. Ayrıca o maneviyatı yaşamak istiyoruz. İftar öncesinde açmıyoruz. Akşam saatlerinde hizmete başlıyoruz. Ramazan'ın ilk 15 günü iftardan sonra da restoranımızı kapatıyoruz. Son 15 gün ise gece 2'ye kadar açığız." dedi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :