Saçkesen’den büyük mitinge davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs'ta Konya'da gerçekleştireceği mitingde büyük bir kalabalık beklediklerini söyleyen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, "2 Mayıs'ta bütün halkımızı Kılıçarslan Meydanı'na davet ediyorum. En güçlü şekilde Cumhurbaşkanımıza görsel şölen yaşatmak istiyoruz." dedi.
Saçkesen’den büyük mitinge davet

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, Selçuklu'da bulunan alışveriş merkezlerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Seçimlerden güçlü bir sonuç almak istediklerini belirten Hümeyra Saçkesen, "Sahada güzel geri dönüşler alıyoruz. İnşallah gümbür gümbür en güçlü şekilde seçimi kazanıp halkımızı en güçlü şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

sackesenden-buyuk-mitinge-davet-1.jpg

‘GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ’

Sahadan çok güzel geri dönüşler aldıklarını dile getiren Hümeyra Saçkesen, "Ufak tefek sıkıntısı olanlar var. Fakat onlar da kesinlikle bireysel sıkıntılar. Genel olarak çok güzel geri dönüşler duyuyoruz. Biz sizinleyiz, oyumuz AK Parti'ye diyorlar. İnşallah güçlü bir şekilde kazanacağız. 2 Mayıs'ta bütün halkımızı Kılıçarslan Meydanı'na davet ediyorum. En güçlü şekilde Cumhurbaşkanımıza görsel şölen yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

KONYA'YA SOSYAL YARDIMDA BÜYÜK DESTEK

Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Konya'ya yapılan desteklerden de bahsetti. AK Parti Hükümeti döneminde Konya'ya önemli bir destek sağlandığını belirten Saçkesen, “Konya'mıza 2002-2022 yılları arasında toplam 8 milyar 966 milyon TL'lik yatırım ve destek, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığımız tarafından sağlandı” ifadelerini kullandı.

sackesenden-buyuk-mitinge-davet-2.jpg

100 BİNDEN FAZLA HANE FAYDALANDI

Sosyal yardımlardan faydalanan hane sayısının 100 bini geçtiğini vurgulayan Saçkesen sözlerini şöyle tamamladı: "2022 yılı itibariyle 107 bin 7 hane, bakanlığımız tarafından yapılan sosyal yardımlardan faydalandı. Ayrıca Konya'mızda 13 bin 852 kişi evde bakım yardımından faydalanırken, 11 bin 500 hanım kardeşimize kadın konukevinde hizmet sunuldu.”

Etiketler :