Sağlığa yatırım devam ediyor

Selçuklu ilçesi Işık Mahallesi’ne hayırsever Mehmet Nohutçu tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasının protokolü imzalandı.
Sağlığa yatırım devam ediyor

Selçuklu ilçesi Işık Mahallesi’ne hayırsever Mehmet Nohutçu tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasının protokolü imzalandı.  İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, çok daha modern şartlarda bölge halkına hizmet sunacak olan acil sağlık hizmetleri istasyonunun hayırlı olmasını dileyerek, Covit-19 salgınına rağmen Konya’da sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza töreninde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Koç, güzel ve anlamlı bir hayır hizmeti yapma kararı alan iş adamı Nohutçu’ya teşekkür etti. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan böylesine önemli günlerde hayırsever vatandaşların verdiği desteğin kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen Koç, tüm dünyayı sarsan ve hemen hemen bütün alanlarda etkisini gösteren Covit-19 salgınına rağmen Konya’da sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. 

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Sağlık çalışanlarının türlü fedakârlıklar yaparak vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Koç, “Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden hizmet sunuyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlamaya gayret ediyor ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda şu ana kadar 27 istasyonumuzu yeni yerlerine taşımayı başardık. Hayırsever vatandaşlarımızın ve devletimizin bizlere verdiği destekle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyor, hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

1 YIL İÇİNDE HİZMETE GİRECEK

Hayırsever iş adamı Nohutçu’da, “Şirket olarak bu tür hayır hizmetlerinde bulunmak bizleri son derece mutlu ediyor. Şehrimize ve ilçemize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak teslim etmek istiyoruz. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” diye konuştu. Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. Selçuklu 5 No’lu Hatice-Mustafa Nohutçu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ismi ile hizmete açılacak olan binanın bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Protokol imza töreninde Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Başkan Yardımcısı Dr. Alper Çelikdelen ve Binko Yapı İnşaat A. Ş. yetkilileri de hazır bulundular.