Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 2022 sonuçları (Kura sonuçları sorgulama ekranı)

Sağlık Bakanlığı personel alımı. Bakanlığın işçi alımı kura çekimi devam ediyor. 28 Aralık'ta yapılan ilk etap kura çekiminin ardından 2. etap bugün yapılacak kuralarla devam edecek. Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek 11 bin 317 işçi alımı kura sonuçlarının nereden ve nasıl sorgulanacağı duyuruldu. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve nasıl sorgulanır? işte ayrıntılar...
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 2022 sonuçları (Kura sonuçları sorgulama ekranı)

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 11 bin 317 işçi alımı kura çekimi için heyecan bugünde devam edecek. Dün başlayan kura çekiminde ilk etap kuraları tamamlandı ve isim listesi belli oldu. Kura çekiminde 2. etap bugün Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve nasıl sorgulanır?

11 BİN 317 İŞÇİ ALIMI İÇİN KURALAR BAŞLADI

T.C. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerine 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 11.317 sürekli işçi alımı için 28/11/2022 – 02/12/2022 tarihleri arasında İŞKUR tarafından il ve meslek bazında başvurular alınmış ve Bakanlığa bildirilmişti. Kura çekimi dün yapılmaya başladı.

KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda gerçekleştirildi.

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecek.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecek.

Kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞİYOR

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacaktır.

İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :