Sağlık sigortasıyla sağlığınızı koruyun!

Tamamlayıcı sağlık sigortası, insanlara Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşması olan özel hastanelerde sadece 15 TL fark ücreti ödeyerek sağlık hizmeti sunuyor. Sigorta Center Pazarlama ve Satış Danışmanı Tayfun Kaya, “İnsan sağlığı yerinde değilken yaşanılan moral bozukluğuna artık ilaç gibi gelecek bir imkan var. Yaptırılan tamamlayıcı sağlık sigortası ile ek hizmetlerden de yararlanabiliyor” dedi.
Sağlık sigortasıyla sağlığınızı koruyun!

Özellikle gittikleri hastanede yüksek ücretler ödemek istemeyen kişilerin tercih ettiği tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamındaki kişiler, sigorta şirketlerinin anlaşmalı olduğu hastanelerden yararlanabiliyor. Bu hastanelerde SGK’lı olmak koşulu ile muayene olabilir çeşitli tetkik ve tahliller gerçekleştiriliyor. Böylelikle tamamlayıcı sağlık sigortası bireye çok büyük avantajlar sağlıyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası SGK'ya bağlı işçi, Bağ-Kur’lu, memur gibi devletin sosyal güvenlik hizmeti altında olan bütün çalışanlar için geçerli olduğunu söyleyen Kaya, “Eğer SGK kapsamında bir sigorta çatısı altında bulunmayanlar tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanma hakkı da bulunmuyor. Tüm dünyada bütün sistemleri etkileyen koronavirüs salgını ülkemizi de derinden etkilendi. Bu dönemde insan sağlığı bir kez daha önemini daha iyi anlamış olduk. Hastanelerdeki yoğunluğu azaltan özel hastanelerde muayene olma imkanı sağlayan bu sigorta ile Koronavirüste de vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık” dedi.

sigorta-center-pazarlama-ve-satis-danismani-tayfun-kaya.jpg

‘DEVASA ÜCRETLER ÖDEMENİN ÖNÜNE GEÇİYOR’

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile sıra beklemeden yaşamış olduğu rahatsızlığında zorluk yaşamadan muayene olma imkanı artık çok kolay olduğunu söyleyen Kaya, “İnsan sağlığı yerinde değilken yaşanılan moral bozukluğuna artık ilaç gibi gelecek bir imkan bulunuyor. Sadece bu kadar da değil. Yaptırılan tamamlayıcı sağlık sigortası ile ek hizmetlerden de yararlanılabiliyor. Ücretsiz bir diş paketi, bir diyetisyen hizmeti ve bunların yanında tabi ki de detaylı bir sağlık taraması bulunuyor. Sıra beklemeye son devasa ücretlere son hastayken moral bozukluklarına son diyebiliriz. Hepsinin ortak noktasını tamamlayıcı sağlık sigortasıyla çare bulma zamanı geldi. İşverenleri de unutmayan tamamlayıcı sağlık sigortası bu noktada da yapılan gelir vergisi indirimi ile kolaylık sağlanmaktadır. Her alanda çözüm bulan bir sistem sizin isteklerinizi karşılayabilmektedir” diye konuştu.

tamamlayici-saglik-sigortasi-1.jpg

DOĞUM YAPARKEN SADECE ÇOCUĞUNUZUN SAĞLINI DÜŞÜNÜN

Yaptırılan sağlık sigortasına ekletilen doğum poliçesi ile artık doğum yaparken ödenecek yüksek fiyatlarını düşünmeye gerek olmadığını belirten Kaya, “Doğum masrafları doğum muayeneleri de uygun fiyatlarla gerçekleştirmek tamamlayıcı sağlık sigortasıyla mümkün. Gebelik teşhisi olmadan öncesinde çeşitlilik gösteren zamanlarda eklenmesi gereken doğum teminatı ile doğum sürecine kadar olan sürede ve doğum esnasındaki süreçte yaptırılan sigorta hastanın yanında olmaya devam ediyor” dedi.

‘SAĞLIK SİGORTASINA TALEP ARTIYOR’

Kaya sağlık sigortasına talebin arttığını belirterek, “Sağlık sektöründe yaşanan yüksek maliyet artışları tamamlayıcı sağlık sigortasına olan talebi arttırmaktadır. Bunun en iyi örneğini pandemi sürecinde açık ve net şekilde görmüş olduk. Bu süreci 2’ye ayırmak gerekirse salgın hastalık öncesinde ülkemizde tamamlayıcı sağlık sigortası olan birey sayısı 1 milyon kişi iken pandemi döneminde ve sonrasında bu rakamlar 2 – 3 milyon seviyelerine artış göstermiştir. Bu yükseliş günümüzde de devam ediyor. Güncel rakamlara göre ülkemizde tamamlayıcı sağlık sigortası olan kişi sayısı 4 milyona yaklaştı” şeklinde konuştu.

tamamlayici-saglik-sigortasi-2.jpg

‘ÇEKİLEN SIKINTIYA SAĞLIK SİGORTASI SON VERİYOR’

Vatandaşların sağlık alanında yaşadığı sıkıntıların sağlık sigortasıyla ortadan kalktığını belirten Kaya, “Herkes güvenilir yerlerde muayene olmak ister, herkes sağlığının daha fazla önemsenmesini ister. Günümüzde devlet hastanelerinde yaşanan yoğunluktan dolayı, yaşanan randevuların ileri tarihi alınmasından dolayı çekilen sıkıntılar sağlık sigortasıyla yok oluyor. Buradaki yoğunluğu hafifletmek için daha ilgi alaka ve herhangi bir ücret ödemeden müşterilere SGK fark ücreti ödemeden özel hastanelerden tarih, zaman, randevu sıkıntısı yaşamadan muayene olmayı sağladığı için insanlara sağlık sigortası yaptırmalarını tavsiye ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

•BÜŞRA ERKUŞ / YENİ HABER GAZETESİ

 Muhabir
Etiketler :