Sağlıkta kalite hızla artacak

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, Yunak ilçesinde hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.
Sağlıkta kalite hızla artacak

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, Yunak ilçesinde hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular. Prof. Dr. Koç, “Ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşanan bir dönemde dahi böylesine önemli bir projenin hayata geçirilmiş olması son derece önemlidir. Devletimiz bu yatırımlar karşılığında bizden tekbir şey istiyor. Vatandaşlarımıza kaliteli ve güzel hizmet sunmak. Bizlerde hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

Yapımı kısa süre önce tamamlanarak hizmet sunmaya başlayan Yunak Toplun Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve aile sağlığı merkezinin bir arada bulunduğu sağlık tesisi değerlendirmesi ile Yunak programına başlayan Prof. Dr. Koç, “Yunak’da bulunan sağlık tesislerimizdeki fiziki yetersizlikleri giderme adına atılan adımların sonuçlanmaya başladığını görmekten dolayı son derece mutluyum. İnşallah kısa bir süre içerisinde 25 yataklı Yunak Devlet Hastanesi yeni bina inşaatının da başlaması ile birlikte Yunak sağlığı adına yeni bir döneme girilecek ve ilçemizde sağlık hizmeti sorunu tamamen çözüme kavuşacaktır” dedi.

TÜM İHTİYAÇLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Yunak’lı vatandaşlara hizmet sunmaya başlayan toplum sağlığı merkezinde tüm ihtiyaçların düşünülerek planlama yapıldığını vurgulayan Prof. Dr. Koç, sağlık tesisisinde verilen sağlık hizmetleri ve yapılan yeni çalışmalar hakkında Yunak Toplum Sağlığı Başkan Vekili Dr. Enes Malik Gümüş’den detaylı bilgiler aldı. Görevi başındaki sağlık çalışanlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulunan Prof. Dr. Koç, “Ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşanan bir dönemde dahi böylesine önemli bir projenin hayata geçirilmiş olması son derece önemlidir. Devletimiz bu yatırımlar karşılığında bizden tekbir şey istiyor. Vatandaşlarımıza kaliteli ve güzel hizmet sunmak. Bizlerde hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi. Prof. Dr. Koç, “Böylesine önemli ve büyük yatırımların başlaması ve tamamlanması noktasında bizlere her türlü desteği sağlayan başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere, milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

DOKTOR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Yunak TSM’nde gerçekleştirilen inceleme ve değerlendirmelerin ardından Yunak Devlet Hastanesi’ne geçen Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler, hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldılar. Hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanları ile de bir araya gelen Prof. Dr. Koç, özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen ve Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ı da makamlarında ziyaret eden Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, ilçede sunulan sağlık hizmetleri, devam eden sağlık yatırımları ve aşılama çalışmaları gibi konularda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Yunak ilçe değerlendirmelerinde İl Sağlık Müdürümüze, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. M. Ali Eryılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin ve Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Eser Şenkul’da eşlik etti.