Salar: "Doğru tercih, doğru gelecektir"

YKS’ye katılan öğrencilerin beklediği an geldi. Binlerce öğrencinin Haziran ayında ter döktüğü sınav sonuçları açıklandı.  Hedeflerini belirleyen öğrencilerle yol almanın ve hedeflerine ulaştıklarını görmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Özel Bilim Eğitim Kurumları Yöneticisi Veysel Salar basın açıklaması yaptı.
Salar: "Doğru tercih, doğru gelecektir"

Salar'ın açıklaması şöyle:

“Covid19 nedeniyle stres içerisinde olan herkes gibi bu dönemde  geleceklerini belirleyen en zorlu adımı atan öğrencilerimiz bugün YKS sonuçlarını öğrendiler. Sınava katılan öğrencilerimizin elde ettiği puanlar hedefledikleri üniversitelere kayıt olmaya yeteceğine inanıyoruz. Aynı LGS’de olduğu gibi Bilim Eğitim Kurumu olarak tüm adayları kazandı gözüyle görüyoruz. Bu çalkantılı ortamda eğitimin önümüzdeki dönemlerde nasıl bir yapılanma içerisinde olacağını bilmemek tüm eğitim camiasını be velileri kaygılandırmakta. Eğitimcilerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ellerinden gelen özverili çalışmalarının sonucunu en güzel şekilde elde ettiler. Şimdi sıra tercih döneminde. Önemli olan deneyimli ellerde doğru üniversite  tercihini yapabilmekte.

6-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak tercih döneminde tüm öğrencilere yol haritalarını çizmede yardımcı Bilim Özel Öğretim Kursu Rehberlik Birimlerimiz gerek merkez gerekse Selçuklu şubelerimizde hazır bulunacaktır. Başta özverili çalışmaları ile kendi çocukları gibi öğrencilerine bilgi aktarımı yapan öğretmenlerimizi, onca strese rağmen pes etmeden azimle sınavlara hazırlanan öğrencileri ve desteklerini hiç esirgemeyen velilerimizi kutluyorum. Doğru tercih, Doğru Gelecektir.”

bilim-egitim-kurumlari.JPG