Samsun'da eski eşi tarafından darbedilen kadın ile çocuğu koruma altına alındı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Canik ilçesinde eski eşi tarafından darbedilen kadın ile çocuğunun koruma altına alındığını açıkladı.
Samsun'da eski eşi tarafından darbedilen kadın ile çocuğu koruma altına alındı

Dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, İbrahim Zarap, yerde baygın yatan eski eşi Emriye M’yi (25), kızının "anne" diye ağlama seslerine rağmen defalarca tekmelemişti.

Vatandaşlar olay esnasında balkonlarına çıkarak saldırgan adama tepki gösterirken, bazı vatandaşlar da olaya müdahale etmek için aşağıya inip, saldırgana sokakta meydan dayağı atmıştı.

Önce özel bir hastaneye kaldırılan kadın, daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Saldırgan ilk ifadesinde mahalleliden şikayetçi olacağını söyledi.

Mahalleli tarafından polise teslim edilen şahıs emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye götürülen cani, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Canik ilçesinde eski eşi tarafından darp edilen kadın ile çocuğunun koruma altına alındığını açıkladı.