Samsunspor-Konyaspor maçında saat beklentisi!

Trendyol Süper Lig 17. Haftada Konyaspor, Samsunspor deplasmanında oynayacak. Kırmızı beyazlılar perşembe günü 17:00’deki mücadelenin saatinin ileri çekilmesi ile ilgili başvuruda bulunurken, maçın oynanacağı tarihe kısa bir süre kala Konyaspor’a iletilmiş bir teklif bulunmuyor.
Samsunspor-Konyaspor maçında saat beklentisi!

Ev sahibinden ısrarlı bekleyiş. Trendyol Süper Lig 17. Haftada Konyaspor, Samsunspor deplasmanında oynayacak. Perşembe başlayacak olan mücadele saati 17:00. Maç gününe kısa bir süre kala kırmızı beyazlı taraftarlarının maç saatini erteleme ile başlattığı çağrı devam ederken, Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen maçın başlangıç saatinin değişmesi ile ilgili TFF’ye başvurulduğunu ifade etti.

samsunspor.jpg


“TFF’YE BAŞVURDUK”

Samsunspor takımı maç saatini 20:00’ye çeker taraftarların iş çıkış saatleri gözetilmesini istiyor. Başkan Vekili Bilen konuyla ilgili, “Takımımızın son galibiyetleri ve ortaya koyduğu futbol, taraftarımızın birliğinde büyük bir rol oynadı. Samsunspor'un maçlarında geniş taraftar desteği aldığını ve taraftarın isteklerini önemsiyoruz” dedi ve TFF’ye resmi başvuru olduğunu yineledi.

konyaspor.jpg

KONYASPOR'UN BİLGİSİ YOK!

Ev sahibi Samsunspor’un maç saatini değiştirme teklifine karşın Konyaspor’a TFF’den bir teklif gelmediği öğrenildi. Maç saati değişikliği yayıncı kuruluş ve TFF tarafından görüşülmesinin ardından deplasman takımı önceliğine göre hareket edilmekte. Anadolu Kartalı’nın yoğun maç fikstüründe bu teklife sıcak bakması beklenmiyor diğer yandan Perşembe günü 20:00’da 2 maç birden oynanacak.

 Muhabir
Etiketler :