Samsunspor-Konyaspor, Maçtan son bilgiler!

Trendyol Süper Lig 17. Hafta maçında Konyaspor, Samsunspor’un konuğu olacak. 14 puanda olan iki takımın maçında Anadolu Kartalı ateş hattına girmemek için sahaya çıkacak. Murat Erdoğan’ın yöneteceği maçın başlangıç saati 17:00.
Samsunspor-Konyaspor, Maçtan son bilgiler!

Süper Lig 17. Hafta mücadelesinde TÜMOSAN Konyaspor, Yılport Samsunspor deplasmanına çıkıyor. Ligde puan durumu eşit olan iki takımın alt sıraları etkileyen kritik maçında yeşil beyazlılar mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. İç sahada kaybedilen puanları deplasmanda telafi etmek isteyen Anadolu Kartalı, ateş hattına girmemek için puan kaybına tahammülü yok, maçın başlangıç saati 17:00.

rekabette-son-durum.jpg


DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Murat Erdoğan’ın yöneteceği karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş, 3 pozisyonda kararsız. Sivasspor maçında bazı oyuncuların performansından memnun olmadığı dile getiren Keleş, kadroda değişikliklere gitmesi bekleniyor. Hoca, Samsunspor’un hücumlarına engel olmak adına Oğulcan Ülgün yerine orjin 6 numara olan Steven N’Zonzi ile çıkması bekleniyor.

rekabette-son-durum-001.jpg

REKABETTE SON DURUM

Yeşil beyazlılar rekabette rakibine karşı oynadığı toplam 12 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Konyaspor bu maçlarda 20 gol atarken, 12 kez gole engel olamadı. Anadolu Kartalı son olarak 2004’te deplasmanda yendiği rakibine karşı 19 yıl sonra tekrar galibiyet almaya çalışacak. Konyaspor deplasmanda son olarak rakibini 21 Nisan 2004’te 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

eksik-ve-cezalilar-raporu.jpeg

EKSİK VE CEZALILAR RAPORU

17. hafta mücadelesinde sahasında Konyaspor’u konuk edecek Samsunspor’da 5 futbolcu yeşil beyazlılara karşı mücadele edemeyecek. Kırmızı beyazlılarda Bedirhan Çetin, Youssef Benneasser, Laura, Zeki Yavru ve Nane eksik. Kart sınırında ise oyuncuları yok. Anadolu Kartalı’nda Muhammet Demir ve Gökhan Töre’nin sakatlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken Francisco Calvo ve Soner Dikmen kart görmeleri halinde Kayseri maçında oynamayacaklar.

tarihe-gecen-maclar.jpg

TARİHE GEÇEN MAÇLAR

1965 yılında başlayan rekabette iki takım 13. Maçta karşı karşıya gelecek. Bazı maçlar tarihe geçti.
En Farklı Galibiyet (2 - 0) 2 fark, 3 kez, sonuncusu: 14.01.1990
En Farklı Mağlubiyet (3 - 0) 3 fark, 2 kez, sonuncusu: 12.02.2005
En Gollü Maç (4 - 2) Toplam 6 gol, 06.11.2005
En Gollü Beraberlik (2 - 2) Toplam 4 gol, 13.10.2012 (Samsunspor baz alınarak hazırlanmıştır)

tarihe-gecen-maclar-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :