Sanatçı Yavuz Bingöl müjdeyi Konya'dan verdi!

Konya’nın Hüyük ilçesinde düzenlenen gençlik festivalinde sanatçı Yavuz Bingöl hayranlarıyla buluştu. Yavuz Bingöl müjdeyi sevenleriyle paylaştı.
Sanatçı Yavuz Bingöl müjdeyi Konya'dan verdi!

Konya’nın Hüyük ilçesinde düzenlenen gençlik festivalinde sanatçı Yavuz Bingöl hayranlarıyla buluştu.

Hüyük Belediyesi tarafından ilçe meydanında düzenlenen ve 4 gün süren Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali’nin son gününde Türk halk müziğinin başarılı isimlerinden Yavuz Bingöl konser verdi.

Ünlü ses sanatçısı, sevilen türküleri ile hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Bingöl’ün türkülerine, alanı dolduran vatandaşlar da eşlik etti.

YENİ FİLM ÇEKİMLERİ HÜYÜK'TE

Bingöl, konser programında Hüyük'te çekimine başlayacakları yeni sinema filminin de müjdesini verdi.

yavuz-bingol-konyada-konser-verdi-2.jpg

Müzisyen kimliğinin yanı sıra sinema ve dizi oyuncusu olarak da bilinen Yavuz Bingöl, Konya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, "Konser bitecek ama biz önümüzdeki aylarda da 6 hafta beraber olacağız. Çünkü, burada bir sinema filmi çekeceğiz. Onu da buradan söyleyelim. Yani görüşmeye devam edeceğiz inşallah, bir arada olacağız." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de Bingöl’e teşekkür ederek, hediye takdim etti.

Başkan Çiğdem ilçede çekimi yapılacak sinema filmine ilişkin de "Yavuz ağabeyle bugün konuştuk ve kendisinin söylemesi daha uygun oldu. 'Makas’ diye bir senaryo yazmıştı. İnşallah Hüyük’te çekilecek. Biz de tüm gücümüzle ağabeyimizin yanında yer alacağız, Hüyük’ümüzün adını dünyaya duyuracağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :