SANKON Başkanı Atasoy, Bakan Sarr ile görüştü

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Senagal Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Mariama Sarr ile bir araya geldi.
SANKON Başkanı Atasoy, Bakan Sarr ile görüştü

Senegal Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Mariama Sarr ile bir araya gelen Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, iş kadınlarının uluslararası camiadaki durumu ve gelişmeli hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Bir milletin gelişmesi mutlak surette kadınlarının güçlenmesiyle mümkündür. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Senagal Cumhuriyetindeki iş kadınlarının güçlenmesi ve iş dünyasını temsil etmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Senegal Cumhuriyeti Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Mariama Sarr, "Öncelikle ülkemize yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim. Sizin Türkiye'de konfederasyon olarak yapmış olduğunuz uluslararası çalışmalarda Senagal Cumhuriyeti iş kadınlarının da yer alması bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: