Seçim için kanun teklifi bu akşam Meclis'e verilecek
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 24 Haziran'da yapılacak seçim için kanun teklifinin bu akşam ya da yarın Meclis'e sunulacağını ve salı günü karar çıkacağını söyledi.
Erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasının ardından AK ve MHP hemen harekete geçti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş,"Seçimin 24 Haziran Pazar günü yapılmasına ilişkin kanun teklifini bu akşam TBMM Başkanlığına sunacağız. Teklife Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de imza atacak" dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da 24 Haziran'da yapılacak seçim için kanun teklifinin bu akşam Meclis'e sunulacağını ve salı günü karar çıkacağını söyledi. Turan, AK Parti'nin büyük kongresinin seçimden sonra yapılacağını da dile getirdi.