Şehidin adı hatıra ormanında yaşatılacak

Şırnak'ta geçen yıl PKK'lı teröristlerce evinin önünde düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Paksoy'un adına Uludere Kaymakamlığınca hatıra ormanı oluşturuldu- Kaymakam Yakınoğlu:- "Şehidimizin adı bu hatıra ormanında ebediyen yaşayacak
Şehidin adı hatıra ormanında yaşatılacak

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta geçen yıl PKK'lı teröristlerce evinin önünde düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Paksoy'un adı, hatıra ormanında yaşatılacak.

Kaymakamlık, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Cumhuriyet Ortaokulu iş birliğiyle Kalaban Mahallesi'ndeki arazide 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Fidan dikilen alana, "Şehit Mehmet Paksoy Hatıra Ormanı" adı verildi.

Etkinlikte konuşan Uludere Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Yakınoğlu, vatan için şehit düşenlerin unutulmaması ve hatıralarının her zaman yad edilmesi gerektiğini belirtti.

Şehit korucu Paksoy'un değerli bir şahsiyet olduğunu dile getiren Yakınoğlu, "Bugün burada bu vatan toprağı için şehit olan binlerce şehitten biri olan Mehmet Paksoy'u yad etmek etmek için hatıra ormanı oluşturduk. Şehidimizin adı bu hatıra ormanında ebediyen yaşayacak." dedi.

Yakınoğlu, Paksoy ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailesine sabır diledi.

Etkinliğe, şehidin ailesi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı adayı olan güvenlik korucusu Mehmet Paksoy, 31 Ağustos 2017'de evinin önünde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu.

Kaynak: