Şehidin kimliği ve memleketi belli oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu duyurdu.
Şehidin kimliği ve memleketi belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Eril Alperen EMİR şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ACI HABER ANKARA'YA ULAŞTI

Şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’in acı haberi, Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Battal Gazi Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştı.

ŞEHİT OLMADAN ÖNCE ANNESİNİ ARADI

Şehidin babasının emekli polis olduğu ve saldırıdan hemen önce şehidin annesi ile telefonda konuştuğu öğrenildi.

İki kardeşten büyüğü olan şehidin cenaze töreni ise Ahmet Hamdi Aksesi Camii’nde yapılacak. Yarın öğle namazını müteakip cenaze namazının ardından şehit Teğmen Emir'in cenazesi Cebeci Şehitliğinde toprağa verilecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :