Şehit aileleri iftarda buluştu

Şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi. Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen davete, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve protokolden çok sayıda isim de katıldı.
Şehit aileleri iftarda buluştu

Konya'da, şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi. Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen davete, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve protokolden çok sayıda isim de katıldı.

4-899.jpg

Başkan Angı yaptığı açıklamada, "Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın 3. gününde orucumuzu şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte açtık. Vatan uğruna can veren aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı arz ediyorum" ifadelerini kullandı.

1-20220405014752.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, "Şehit yakını, gazi ve gazi ailelerimizle iftar bereketinde beraber olduk. Tüm şehitlerimize ve ebedi aleme göç eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun" cümlelerini kullandı.

3-20220405014752.jpg

5-511.jpg

Etiketler :