Şehrin markası haline geldi! Konya'nın o mahallelerine de açılıyor

Karatay Belediyesi, bünyesinde hayata geçirdiği Kafe Karatay projeleriyle ilçenin sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Konyalıların yeni uğrak noktaları arasına giren Kafe Karatay şubelerinin sayısı da gün geçtikçe artıyor. İlçenin 4 farklı noktasında hizmet veren Kafe Karatay’ın iki şubesinin yapımı ise sürüyor.
Şehrin markası haline geldi! Konya'nın o mahallelerine de açılıyor

Karatay Belediyesi, bünyesinde hayata geçirdiği Kafe Karatay projeleriyle ilçenin sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Konyalıların yeni uğrak noktaları arasına giren Kafe Karatay şubelerinin sayısı da gün geçtikçe artıyor. İlçenin 4 farklı noktasında hizmet veren Kafe Karatay’ın iki şubesinin yapımı ise sürüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kafe Karatay’ın ilçede kaliteli hizmet standardının artmasının yanı sıra vatandaşın sosyal hayatına da katkı sunduğuna vurgu yaptı.

4-ulubatli-hasan-mahallesi-kafe-karatay-3-1.jpg

Karatay Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında hizmete açtığı ve artık Konya’nın hizmet sektöründeki marka değerlerinden birisi haline gelen Kafe Karatay’lar Konya’nın en gözde mekanları arasına girdi.

Farklı ve özgün lezzetlerin kaliteli hizmetle bir araya geldiği Kafe Karataylar; içecek ve yiyecek menülerinde dünya lezzetlerine yer vermenin yanı sıra Konya’ya özgü yiyecek ve tatlı çeşitlerini de keyifli ve lezzetli vakitler için misafirlerini ağırlıyor.

5-celebi-mahallesi-kafe-karatay-1.jpg

KARATAY’A 6 KAFE KARATAY KAZANDIRILDI

Kafe Karatay’ın ilk şubesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’ne kazandırıldı. Kafe Karatay’ın ikinci şubesi, Büyüksinan Mahallesi’nde Dolapoğlu Camii’nin hemen yanı başında tamamen yenilenen parkın içerisinde hizmete girdi. Üçüncüsü Ahmet Çalık Parkı’nda açılan Kafe Karatay’ın dördüncü şubesi ise yine Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki 30 bin metrekarelik Ulubatlı Hasan Parkı’nın içerisinde inşa edildi ve vatandaşları ağırlamaya başladı. Çelebi Mahallesi’nde yeşil kuşak parkı içerisinde yapımı süren 5’nci Kafe Karatay’ın yapımı sürüyor. Kafe Karatay'ın 6’ncı şubesi ise Akabe Mahallesi’nde bulunan Adalet Parkı içerisine konumlandırıldı. Söz konusu projenin yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı.

3-akabe-ahmet-calik-kafe-karatay-3.jpg

KAFE KARATAY’LARIMIZ VATANDAŞLARIMIZDAN TAM NOT ALDI

Kafe Karatay şubelerinin açıldığı tüm noktalarda yoğun ilgiyle karşılandığını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karataylıların ve Konyalıların sosyal hayatına katkı sunan projeler üretmeyi sürdüreceklerini söyledi.

2-buyuksinan-kafe-karatay-3.jpg

Başkan Hasan Kılca, “Kafe Karatay, 7’den 70’e kadar her kesime hitap eden bir projemiz. Bu bağlamda da bu projemizin vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılama yönünden oldukça işlevsel olduğuna inanıyoruz. İlçemize ve şehrimize yeni bir marka daha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak adına da gerekli bütün detayları düşündük ve sonuç mükemmel oldu. Ailelerimiz, çocuklarıyla birlikte bu güzel mekânda hoşça vakit geçiriyorlar. Şehrimizin en gözde mekânları haline gelen ve şehrimize değer katan Kafe Karataylarımızın şubesinin sayısını daha da artıracağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :