Sektöründe lider marka: Uysal Promosyon

Konya'da 30 yılı aşkın süredir promosyon sektöründe hizmet veren Uysal Promosyon, 5000'e yakın ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyetiyle şehrin önde gelen markaları arasında yer aldı.
Sektöründe lider marka: Uysal Promosyon

Konya'da 30 yılı aşkın süredir promosyon sektöründe hizmet veren Uysal Promosyon, 5000'e yakın ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyetiyle şehrin önde gelen markaları arasında yer aldı. Ürün kalitesi ve samimiyeti ön planda tuttuklarını dile getiren Uysal Promosyon İşletme Sahiplerinden Samet Uysal, "İşimizi önemseyerek ve severek yapmaktayız" dedi.

Ahmet Sami Uysal tarafından 1987 yılında temelleri atılan Uysal Promosyon, başarılarla geride bıraktığı 30 yılı aşkın süre içerisinde sektörde Konya'nın lider markası haline geldi. Bugün aile şirketi olarak varlığına devam eden ve promosyon adına A'dan Z'ye birçok ürünle hizmet veren Uysal Promosyon, samimiyet odaklı çalışma prensibi ve müşteriye verdiği güvenle adından söz ettirdi. Ailecek yönettikleri firmalarında kaliteye önem verdiklerini dile getiren Uysal Promosyon İşletme Sahiplerinden Samet Uysal, "Babamız Ahmet Sami Uysal tarafından kurulan Uysal Promosyon firmamızı bugün abilerim Şükrü Uysal ve Furkan Uysal ile birlikte yönetmekteyiz. Sektörde 33. yılımıza girdik. Firma içerisinde hepimizin farklı görevleri bulunmaktadır. Temel amacımız, babamızdan aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımaktır" ifadelerini kullandı.

onemli2-001.JPG

TAKVİMLE BAŞLAYAN SERÜVEN 5 BİN ÇEŞİDE ÇIKTI

Uysal promosyonun kuruluş sürecinden ve gelişiminden bahseden Samet Uysal, "Babam 12 yaşında ticaret hayatına başlamış. Pazarda yaptığı satışları ile ailesini geçindirmiş ve lise mezuniyetine kadar da bu şekilde ticaret hayatına devam etmiş. Arkadaşlarının o dönemlerde çok popüler olan takvim işine yönlendirmesiyle bu alana geçiş yapmış.Daha sonra da promosyon işine de ticari zekası ve girişimcilik ruhu ile adım atmış. Bu işi yapabileceğine kanaat getirince de bir ofis açarak kendi firmasını kurmuş. 1987 yılında başlayan iş serüveni ile markamızın bilirliğini artırmış. Şu anda babamızın emekli olması ve işleri artık ikinci kuşak olarak biz kardeşlerin yürütmesine rağmen hala en büyük destekçimiz kendisidir. Arada firmamıza gelerek tecrübelerini bizlere aktarmaktadır" şeklinde konuştu.

samet-uysal.JPG

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SHOWROOMU

Uysal promosyon bünyesinde A'dan Z'ye çok sayıda ürün olduğuna dikkat çeken Samet Uysal, "Promosyon denilince akla gelen ilk şey hediyeleşmektir. Firmaların, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde müşterilerine kendi markalarının akıllarda kalması için verdikleri hediyelerdir diyebiliriz. Promosyon ürünlerinde 5000'e yakın çeşitliliğimiz bulunmaktadır. Ürün yelpazemiz oldukça geniştir. Ajanda, takvim, kalem, çakmak, anahtarlık, powerbank, saat gibi akla gelebilecek en basit ürünlerden teknolojik promosyonlara kadar farklı çeşitliliklere sahibiz. Aynı zamanda üretici bir firmayız. Bünyemizde bulunan ürünlerimizin bir çoğunu kendi firmamızda bulunan fırınlarımızda üretmekteyiz. Burada imal ettiğimiz porselen, seramik ve cam baskı ürünlerimiz bulunmaktadır.  Elimizden geldiğince ürünlerimizi ithal etmemeyi ve kendimiz üretmeyi tercih etmekteyiz. Bu alanda gelişmemizi hızla sürdürmekteyiz ve şu anda da yarı yarıya yerli ürünlere geçtik diyebiliriz. Toplam 25 kişilik ekibimiz ile Türkiye’nin bu sektördeki en büyük showroomuna sahibiz" dedi.

manset-009.jpg

KALİTE VE HIZ ODAKLI ANLAYIŞ

Kalite ve hızı her zaman ön planda tuttuklarını ve ürünlerinin arkasında olduklarını dile getiren Samet Uysal, "Misyonumuz her zaman kalite ve hızdır. Aynı zamanda ürünlerde oluşan hataları en az sorunla teslim etmeye çalışmaktayız. Çok adetli iş yapmamıza rağmen kontrol mekanizmamızı oldukça geniş tutuyoruz. Ürün adedi ne kadar çok olursa olsun da tek tek kontrolü yapılmadan satışa sunmamaktayız. Ürünlerimizin hepsi müşterimize ulaşmadan ekibimiz tarafından denetlenmektedir. Sektörümüzün en büyük problemi malesef hızdır. Promosyon ürünlerde duyulan başlıca şikayet teslim tarihinin gecikmesi olarak dikkat çekmektedir. Ayrıca kalitede problem oluşması, ürünlerin gösterilenden farklı yapılması ve baskı eksiklikleri göze çarpan unsurlardır. Bizler Uysal Promosyon olarak bu durumu bilerek çalışmakta ve müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli yaptığımız işimizin en hızlı şekilde teslimatını gerçekleştirmekteyiz" ifadelerini kullandı.

onemli1.JPG

HER ZAMAN DAHA İYİSİ İÇİN MÜCADELE

33 yıldır var oldukları sektörde hiçbir zaman kendilerini yenilemeyi durdurmadıklarını ve sürekli gelişmeye devam ettiklerini kaydeden Samet Uysal, "Sektörde eski olmamızın en büyük avantajı, yıllardır değişmeyen bir müşteri kitlemizi de beraberinde getirmesidir. Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimiz ile diyaloğumuz ticaretten önce samimiyettir. Şehir içi ve şehir dışı firmalarla, belediyelerle, üniversitelerle çalışmalarımız olmaktadır. İşimizi önemsediğimiz ve sevdiğimiz için müşterilerimiz bizden memnun kalmaktadırlar. Uysal promosyon olarak hep daha iyi olmayı hedeflemekteyiz" şeklinde konuştu.

onemli3.JPG

STANT VE FUAR ORGANİZASYONUNA YOĞUN TALEP

Uysal Promosyon olarak yakın zamanda stant kurulum ve fuar organizasyon işine girdiklerini ve yoğun talep gördüklerini söyleyen Samet Uysal, "Promosyon işinde uzun yıllardır devam etmemize rağmen piyasanın daralması bizleri işimizle bağlantılı olan yeni iş fikirlerine teşvik etti. Bu doğrultuda da yoğun ilgimin olduğu ve bir gün gerçekleştirmeyi planladığım stant kurulum, fuar organizasyon işine girdik. Kendi bünyemizde modüler maxima dediğimiz ürün gruplarına yatırım yaparak bunları müşterilerimize proje bazlı, kiralama usulü ile çalışmalara başladık. Stant projesi 5 ay gibi kısa bir süredir devam etmektedir. Yola çıktığımızda hedefimiz senede 40 projeye ulaşmaktı.  Yakın zamanda işe girişmemize rağmen şu an için 25 projeyi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yurtiçinde Konya ve İstanbul’da organizasyonlar yaptık. Yurtdışında da Rusya, Dubai, Irak, Almanya’ da projelerimiz oldu. Müşterilerimizin hizmetlerimizden memnun kalmaları ile şuan bu projede de güzel bir yere geldik" dedi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

onemli5.JPG

onemli6.jpg

onemli7.jpg

onemli8.JPG

onemli9.JPG

onemli10.jpg