Selahaddin Eyyubi Mahallesi emekli lokaline kavuşuyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’ne kazandırılacak olan emekli lokalinin yapımı hızla devam ediyor. Kısa süre içerisinde yapımı tamamlanacak tesis ilçenin sosyal hayatına canlılık katacak.
Selahaddin Eyyubi Mahallesi emekli lokaline kavuşuyor

Sosyal belediyecilik hizmetlerini hız kesmeden sürdüren Selçuklu Belediyesi, ilçeye yeni sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Selahaddin Eyyubi Mahallesinde yapımına başlanan emekli lokalinin inşaatında sona yaklaşıldı. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nin merkezinde Güldemet Parkı ve Huzur Cami ile bütünleşik bir alanda yapımı devam eden tesis bölge sakini emeklilerin gün içinde birlikte hoşca vakit geçirmelerine imkan sağlayacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, çalışmaların hızla devam ettiği emekli lokali inşaatında incelemelerde bulundu, çalışmalardaki son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlaması planlanan Selahaddin Eyyubi Emekli Lokali 86 metrekare alandan oluşacak ve içerisinde oturma salonunun yanı sıra wc ve mutfak yer alacak.

selahaddin-eyyubi-mahallesi-2.jpg

‘VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ YATIRIMLARIMIZA YÖN VERİYOR’

Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerini mahallelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Nüfusun yoğun olduğu Selahaddin Eyyubi Mahallemizde emeklilerimizden yoğun bir lokal talebi vardı. Biz de bu doğrultuda lokalimizin yapımına başladık ve inşaatımız tamamlanma aşamasına geldik. İnşallah kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.