Selçuk İletişim öğrencileri TRT yarışmasına damga vurdu

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda en fazla ödül ve 3 birincilikle en çok birincilik derecesi alan fakülte oldu.
Selçuk İletişim öğrencileri TRT yarışmasına damga vurdu

İnsan ve değer odaklı anlayışla geleceğin iletişimcileri olacak üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak ve farklı içeriklerde nitelikli ürünler üretmelerini teşvik etme amacıyla düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda; radyo yayıncılığı, görsel yayıncılık, dijital yayıncılık ve iletişim kampanyası kategorileri yer aldı. Yarışmaya 115 üniversiteden 2 bin 213 öğrenci, bin 615 eser ile başvuruda bulundu. Ön değerlendirme sonucunda 47 üniversiteden 131 eser ile 201 öğrenci finale kaldı.

SÜ, 3’Ü BİRİNCİLİK OLMAK ÜZERE 5 ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

SÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, 20 üniversiteden 42 eserin ödül aldığı yarışmada, radyo yayıncılığı kategorisinde radyo belgesel, radyo drama ve radyo programı dalında; görsel yayıncılık kategorisinde ise belgesel film ve kısa film dallarında olmak üzere 5 farklı dalda ödül aldı. SÜ İletişim Fakültesinin en fazla birincilik aldığı yarışmada ödül alan eserler ve isimler şu şekilde: Kısa Film dalında “İkilem” çalışmasıyla Sefa Akbulut ve Arda Mert Kandemir birincilik ödülünün sahibi oldu. Radyo Drama dalında “Kökler” adlı eseriyle Hamza Dursun birincilik ödülünü aldı. Radyo Programı dalında “Ömür Verenler” isimli projesiyle Buse Kara birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Belgesel Film türünde “Karton Evler” adlı çalışmasıyla Ali Kaan Altun ikincilik ödülünü aldı. Radyo Belgesel dalında ise “Muhtar Ana” isimli eseriyle Yusuf Altuğ ve Habib Can Sevgin üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Etiketler :