Selçuk Üniversitesi hem rektörlük hem taşra okullarına personel alımı yapacak! işte detaylar

Selçuk Üniversitesi'nin birimlerinde açık bulunan ve aşağıda birim, ünvan ve koşulları belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacak. İlan ayrıntıları belli oldu...
Selçuk Üniversitesi hem rektörlük hem taşra okullarına personel alımı yapacak! işte detaylar

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden Öğretim Elemanı Alım İlanı şöyle:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda birim, ünvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, 10.07.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve 09 Kasım 2018 tarih 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili hükümleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuru süresi bu ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 21 gün olup, süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıntılı ilan metni, takvim ve açıklamalar Üniversitemiz web sayfası (www.selcuk.edu.tr) Genel Duyurular'da mevcuttur.

selcuk-universitesi-rektorlugunden-ogretim-elemani-alim-ilan.png

Etiketler :