Selçuk Üniversitesi’nde öğrencilere çorba ikram edildi

Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi’ndeki Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesinde ders çalışan öğrencilere çorba ikram edildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da katıldı.
Selçuk Üniversitesi’nde öğrencilere çorba ikram edildi

“KÜTÜPHANEMİZ, YOĞUN BİR ŞEKİLDE KULLANILIYOR”

Hem gönülleri hem de final sınavları dolayısıyla geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilerin içini ısıtan programda konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesinden sadece Selçuk Üniversitesi öğrencileri değil, diğer üniversitelerin öğrencileri de yararlanıyor. Kütüphanemiz yoğun bir şekilde kullanılıyor. Öğrencilerimize, fakültelerimiz bünyesindeki kütüphanelerimizde de hizmet veriyoruz.” dedi. Prof. Dr. Aksoy, birlikte çay içtiği öğrencilerle sohbet etti, taleplerini dinledi.

sude-ogrencilere-corba-ikram-edildi-2.jpg

“SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLMAK BİR AVANTAJ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da, “Selçuk Üniversitesi, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri. Yeni üniversitelerin kurulmasına vesile olan, başarılı bir üniversite. Selçuk Üniversitesinden mezun olmak bir avantaj. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim Selçuk Üniversitesi mezunuyla karşılaşıyoruz. Başarılı insanlarla karşılaşıyoruz.” diye konuştu. Özellikle sınav dönemlerinde yoğun olarak kullanılan Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesindeki çorba ikramı ile öğrenciler, kısa bir mola verdikleri derslerine daha verimli bir şekilde hazırlanabilme imkanı buldu.

Etiketler :