Selçuklu Belediyesi Ramazan ayında çocuklara büyük jest yapıyor! Başvuru için tıklayın

Selçuklu Belediyesi bu yıl Ramazan Ayında Kur'an öğrenme ve okuma yarışması başlattıklarını duyurdu.
Selçuklu Belediyesi Ramazan ayında çocuklara büyük jest yapıyor! Başvuru için tıklayın

Selçuklu Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayında çocukların ve gençlerin Kur'anı Kerim öğrenme ve okuması için yarışma düzenliyor.

ekran-goruntusu-2023-03-19-225606.png

Düzenlenen yarışma ile ilgili açıklama yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; "Yüce dinimiz okumaya büyük önem verir. “İkra!” (Oku!) diye başlayan vahiy, okumanın önemini bizlere vurgular. Resûlullah Efendimiz, “Sizin en hayırlılarınız, Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretenlerinizdir.” buyurmuşlardır. Biz de bu şuurla her yıl geleneksel olarak ramazan ayında düzenlediğimiz “Kur’an Öğreniyorum” projemizle sizlerle yeniden beraberiz.

Rahmet, bereket ve Kur’an ayı olan Ramazan-ı Şerif’te çocuklarımızın, Kur’an-ı Kerimi öğrenmelerini ve okumalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda “Kur’an Öğreniyorum” projemizle gençlerimiz ve tüm yaştan vatandaşlarımız temelden Kur’an-ı Kerim'i öğrenebilecekler. Bu projemizle 11 ayın Sultanı olan Ramazan-ı Şerif daha verimli geçecek, özellikle çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim'i öğrenmeleri ile daha anlamlı bir hale gelmiş olacaktır.

Müslümanlara rahmet ve mağfiret vesilesi olan Ramazan-ı Şerif’e kavuşmamızın saadetini yaşarken bu mübarek Kur’an ayının hayır ve şifa getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum"ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediyesi Kur'an Öğrenme ve Okuma Yarışması için tıklayınız!

Etiketler :