Selçuklu Belediyesi’nden spora bir destek daha

Selçuklu Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan “Selçuklu Belediyesi Suni Çim Saha” Konya ve Türkiye futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam edecek.
Selçuklu Belediyesi’nden spora bir destek daha

Selçuklu Belediyesi UEFA standartlarına getirilen sentetik çim saha içerisine bir de idari bina kazandırdı. Selçuklu Belediyesi bir taraftan yeni ve modern spor tesislerini ilçeye kazandırırken diğer yandan mevcut tesislerin de etkin ve verimli kullanılması için yenileme çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda Şeyh Şamil Mahallesi’nde yer alan ve spor okulları ile Selçuklu Belediyespor takımının kullanımına sunulan sentetik suni çim sahada sürdürülen çalışmalar tamamlandı. Selçuklu Belediyesi Suni Çim Saha yenilenen yüzüyle Konya ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmaya devam edecek. Yapılan çalışmalarla eskiyen suni çim saha kaldırılarak yerine daha büyük ve UEFA standartlarına uygun bir suni çim saha yapıldı. Stat alanına suni çim sahanın yanı sıra tribün ile birlikte 2 adet hakem odası, idari ofis, sağlık odası, gözlemci odası ve 4 adet soyunma odası bulunan idari bina inşa edildi. 546 metrekare alanı bulunan stadyumda ayrıca 27 araçlık otopark yer alıyor.

selcuklu-belediyesinden-1.jpg

“KONYA VE TÜRK SPORUNA KATKI SAĞLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Selçuklu Belediye Stadının yer aldığı kompleksin geçmişten günümüze Konya’da spora önemli katkılar sağladığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyespor altyapısından çıkan birçok futbolcu bu stattan Türk futboluna kazandırıldı. Selçuklu Belediyesi olarak burada sentetik çimden, idari binalara kadar önemli bir revizyon çalışması gerçekleştirdik ve UEFA standartlarında ışıklandırması ile birlikte akşam maçlarının da oynanabileceği, tribünleri olan ve profesyonel futbol takımlarının maçlarını yapabileceği bir saha kazandırdık. Selçuklu’da spora ve sporcuya olan desteğimizi fiziki yatırımlarla da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Revize edilen yeni stadımızın spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni stadımızda da Türk futbolumuza yeni isimleri kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :