• Haberler
  • Spor
  • Selçuklu Belediyesine Pota Da Beklenmeyen Sonuç

Selçuklu Belediyesine Pota Da Beklenmeyen Sonuç

Selçuklu Belediyesi basketbol takımı deplasmanda mücadele ettiği Tire Belediyespor takımına 53-43 mağlup olarak sürpriz bir sonuca imza attı.

Mücadeleyi başından sonuna önde götüren mavi beyazlılar son çeyrekte yaptığı hatalarla yenilgiye engel olamadı.

Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin ilk maçında deplasmanda İzmir Tire Belediyesi takımına konuk oldu. Zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapan galibiyet parolasıyla maça çıkan temsilcimiz maç sonunda beklenmeyen bir sonuç alarak taraftarlarını şaşırttı.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan ve rakibi karşısında etkili olan Selçuklu Belediyespor takımı mücadeleye Sait, Mustafa Ünlü, İbrahim, Rıfat ve Onur ilk beşiyle başladı. Birinci çeyrekte etkili olmakta zorlanan temsilcimiz sayı üretmekte ve rakibine engel olmakta biraz sorun yaşadı. Maçın birinci periyodu tamamlandığında Tire Belediyesi 17-11 öndeydi.

Mücadelenin ikinci periyodunda da oldukça iyi maç çıkaran mavi beyazlılar özellikle bu çeyrekte rakibine fazla şans vermedi ilk dakikalarda 10-0'lık seri yakaladı. Bu çeyrekte Selçuklu Belediyespor 18 sayı üretirken rakip Tire Belediyesi ise yalnızca 8 sayı bulabildi ve ilk yarı toparlanan konuk takımın 24-29 üstünlüğü ile noktalandı.

Maçın üçüncü periyodunda da etkili olan taraf yine ev sahibi takımdı. Tire Belediyesi bu çeyrekte 13 sayı bulurken, Selçuklu Belediyesi 9 sayıda kaldı ve üçüncü çeyrek 37-38'lik skorla geçildi. Mücadelenin son bölümünde rakibi ile arasındaki farkı açmak isteyen Selçuklu Belediyesi takımı tecrübeli isimleri ile çıktığı ataklarda üçlük denedi. Denenen üçlük atışlarda isabetli atışla sonuç bulamayan temsilcimiz kaybettiği topları potasında sayı olarak gördü. Bu durum son çeyrekte devam edince Tire Belediyesi takımı öne geçerek birkaç sayı da olsa arayı açtı. Geride kalmanın telaşı içinde olan mavi beyazlılar denediği atışlarda topu çembere sokmakta ve sayı üretmekte zorlanınca beklenmeyen sonuçla karşılaşıldı. Maçın son çeyreğinde 5 sayı üretebilen Selçuklu Belediyesi karşılaşmadan 53-43'lük skorla mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Selçuklu Belediyespor takımında süre alan Sait 7, Mustafa Ünlü 9, Rıfat 2, Emrah 1, Onur 17, Mustafa Kağankaya 6 sayı ile oynadı. Temsilcimiz bu hafta sonu kendi sahasında Düzce Belediyesi takımını konuk edecek.

 

 

Bakmadan Geçme