Selçuklu Belediyespor 2.Kademe’ye yükseldi

TFF U16 Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsile den Selçuklu Belediyespor U16 takımı, finalde Uşak Turan İdmanyurdu'nu 2-0 yenerek şampiyon oldu ve 2. Kademe'ye yükseldi.
Selçuklu Belediyespor 2.Kademe’ye yükseldi

TFF U16 Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsile den Selçuklu Belediyespor U16 takımı, finalde Uşak Turan İdmanyurdu'nu 2-0 yenerek şampiyon oldu ve 2. Kademe'ye yükseldi

Selçuklu Belediyespor, TFF U16 Türkiye Şampiyonası’nda Eskişehir’de mücadele ettiği 1. Kademe de Uşak Turan İdmanyurdu'nu final maçında 2-0 yenerek şampiyon oldu ve 2. Kademe'ye yükseldi TFF U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe B Grubu ikinci maçında 1299 Bilecikspor’u 7-0, Afyon Sandıklıspor’u ise 6-3 mağlup ederek grubunu lider tamamlamıştı. Turnuvayı lider tamamlayan mavi-beyazlılar, 1.Kademe Final karşılaşmasında Uşak İdmanyurdu ile karşılaştı. Mücadeleden 2-0’lık skorla galip ayrılan Selçuklu Belediyespor, şampiyonluığunu ilan etti ve 2.kademeye adını yazdırmayı başardı.

1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 20 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2. kademe müsabakaları oynanacak. 2. kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. (Spor Servisi)